Justfog

Als je een beetje bekend bent met dampen dan ken je het Justfog merk. Justfog heeft vooral voor de startende damper veel e-sigaretten op de markt gebracht. Als je een Justfog e-sigaret hebt dan moet je op een gegeven moment ook je coil vervangen voor een Justfog coil. Zo vind je hier allerlei coils voor Justfog e-sgiaretten. Wil je Justfog coils kopen maar weet je niet welke geschikt is voor jouw e-sigaret? Neem contact met ons op voor advies!

 

  1. Justfog Q16 Coils - Coils geschikt voor de Justfog - Q16 e-sigaret.
3 resultaten
Justfog Organic Cotton Coils 5 stuks
 7,95
Justfog Q16 FF Coils
 9,95
Justfog FOG1 Coils 5 stuks
 11,95

9.3
7280 Onze score met 7280 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Goed assortiment, snelle verzending.

Bart Hermans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snel antwoord op mail en snel ontvangen

Marianne Ortmanns
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Justfog coils

De Justfog coils zijn razend populair! Mede dankzij de veel verkochte starter kits van Justfog is er een grote vraag naar coils. Menig damper is dan ook in aanraking gekomen met het Justfog merk en hun Justfog coils. Maar naast coils voor starter kits zijn er ook nog andere Justfog coils! Ga je Justfog coils kopen? Lees dan snel verder voor alle informatie over Justfog coils!

Coils van Justfog - geen bleek, geen chemicaliën!

Justfog was er snel bij toen de e-sigaretten mainstream werden. We kunnen zelfs wel stellen dat Justfog geholpen heeft (en nog steeds helpt) met het bekend maken van e-sigaretten! Justfog snapt goed waar mensen behoefte aan hebben als ze de overstap willen maken naar dampen. Menig fabrikant van coils heeft gekeken naar wat Justfog goed doet en hun gekopieerd. Liever goed gejat dan slecht bedacht, denken we dan maar! Eén van die aspecten waardoor Justfog coils zo snel opgepikt werden door de mainstream is dat ze zijn overgestapt naar organisch katoen. Het katoen wat Justfog gebruikt in hun coils is niet alleen organisch maar heeft verder ook geen behandeling gehad van chemicaliën!

In een coil wordt katoen gebruikt. Het katoen dient als 'lont' (wick in het Engels) voor de e-liquid. Het katoen van Justfog coils is altijd ongebleekt en niet behandeld met chemicaliën! Ga je Justfog coils kopen? Dan zal je proeven wat ongebleekt en niet behandeld katoen kan doen voor de smaak van je e-liquid! Maar niet alle coils gebruiken perse katoen. Hedendaags heeft het voor veel mensen wel de voorkeur maar dat betekend niet dat er geen andere mogelijkheden mogelijk zijn. Naast de Justfog coils die katoen bevatten heeft Justfog ook coils die silica gebruiken als wick. Silica heeft als nadeel dat de smaak minder goed is. Het grote voordeel van silica Justfog coils is dat ze langer mee gaan dan katoen coils. Vooral oudere modellen e-sigaretten maken gebruik van silica coils.

Verschillende e-sigaretten, verschillende coils

Als je een Justfog coil kopen gaat, let dan op dat de coil wel (fysiek) past! Een coil past alleen in specifieke Justfog e-sigaretten waar de coil voor ontwikkeld is. Op de productpagina van een Justfog coil kan je lezen voor welke Justfog clearomizer de coil geschikt is.

Als je zeker weet dat de coil geschikt is voor jou e-sigaret dan kan je ook naar andere aspecten van de coil kijken. Zo is de weerstand van een coil belangrijk. De weerstand van een coil bepaald hoe de coil verdampt. Over het algemeen geldt dat hoe lager de weerstand, hoe meer damp er vrij komt. Ga je dus voor grote wolken, kies dan een coil met een lage weerstand! De weerstand van een coil bepaald in welke categorie de coil valt. Alles onder de 1.0 ohm is een sub ohm coil. Sub ohm betekend letterlijk "onder 1 ohm". In de praktijk zijn sub ohm coils vaak lager dan 0.5 ohm. Justfog sub ohm coils lijken het minste op de normale sigaret qua manier van inhaleren en hoeveelheid damp die vrij komt. Als je een Justfog coil kopen wilt die het meest lijkt op een normale sigaret dan heb je coils nodig die niet sub-ohm zijn, boven de 1 ohm dus. Deze coils worden ook wel Justfog mouth-to-lung coils genoemd. Mouth-to-lung is de manier waarop je een normale sigaret ook zou roken. Deze coils maken minder damp en geven vaak ook iets minder smaak dan sub ohm coils.