Joyetech

De coils van Joyetech staan bekend om hun innovatieve karakter. De coils van Joyetech zijn in verschillende weerstanden beschikbaar. Niet iedere Joyetech coil past in ieder e-sigaret. Je hebt coils nodig voor het specifieke model e-sigaret in je bezit. Een coil gaat ongeveer 1 a 2 weken mee voordat deze vervangen moet worden. Wil je Joyetech coils kopen maar weet je niet precies welke je nodig hebt? Neem contact met ons op voor advies!

1 resultaten
Joyetech BF Coils
 7,49

9.3
7280 Onze score met 7280 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Goed assortiment, snelle verzending.

Bart Hermans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snel antwoord op mail en snel ontvangen

Marianne Ortmanns
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Joyetech coils

De Joyetech coils zijn bekend onder menig damper! En natuurlijk niet zonder reden! De Joyetech coils staan bekend om hun innovatieve coils, neem bijvoorbeeld de Joyetech notch coil! Wil je Joyetech coils kopen? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Joyetech weet wat kwaliteit is

Joyetech is een fabrikant van e-sigaretten en toebehoren die al vele jaren de Europse e-sigaretten markt bediend. Al vanaf 2007 houdt deze fabrikant zich bezig met coils, e-sigaretten en alles wat daarbij komt kijken. Vanuit China leveren ze Joyetech coils over de hele wereld! Veel dampers over de hele wereld genieten van de producten van Joyetech. En misschien wel in het speciaal van de Joyetech coils!

Joyetech coils zijn innovatief

Joyetech is altijd op zoek naar het nieuwste van het nieuwste. En ze zijn niet bang om zelf dingen uit te proberen. Voor de dampers die graag over de laatste cutting edge technologie willen bezitten, zijn Joyetech coils zeer geschikt! De Notch coil van Joyetech was een grote doorbraak voor coils. Veel andere fabrikanten keken dan ook met een schuin oog naar wat Joyetech met zijn coils voor elkaar kreeg!

De Joyetech Notch coil is een coil die gemaakt is van Stainless Steel en zowel op wattage als op temperature controle gedampt kan worden! Een Notch coil heeft een extreem groot raakoppervlakte met het katoen wat goed is voor de smaak! Bovendien heeft de notch coil een neutrale smaak waardoor je alleen de e-liquid proeft! De Joyetech coil was eigenlijk een voorloper op de bekendere mesh coil van tegenwoordig! Dit type coil wordt snel warm en bovendien heel gelijkmatig warm. Hierdoor krijg je geen hotspots die je katoen kunnen verbranden waardoor de coil onbruikbaar wordt. Over het algemeen gaan Joyetech coils ongeveer 1 à 2 weken mee maar de Notch coil van Joyetech kan soms wel tot 4 weken mee gaan!

Maar de Joyetech coils bestaan niet alleen maar uit notch coils, natuurlijk. Er zijn ook Joyetech coils verkrijgbaar die met kanthal zijn gemaakt. Kanthal is dé standaard voor coils. Coils die gemaakt zijn met kanthal warmen snel op en zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Het kanthal heeft een neutrale smaak zodat het niet interfereert met de smaak van je e-liquid! Als je Joyetech coils kopen gaat, dan krijg je daar een boel smaak voor terug!

How low can you go?

Als je een Joyetech kopen gaat, let dan op de weerstand. De weerstand wordt altijd uitgedrukt in "ohm". Het duidt aan hoe snel stroom kan lopen tussen punt A en punt B. We kunnen Joyetech coils in twee categorieën onder verdelen: sub-ohm en niet-sub-ohm.

Sub ohm coils zijn zeer krachtige coils. We noemen een coil "sub-ohm" als de waarde van de weerstand lager is dan 1 ohm. Als de weerstand zo laag is betekend het dat stroom makkelijk kan lopen en dat het draad erg warm kan worden. Hoe warmer de coil, hoe meer e-liquid er verdampt. Met een Joyetech sub ohm coil kan je dus grote dampwolken maken! Doordat er veel e-liquid verdampt wordt, krijg je ook veel smaak! Houdt er wel rekening mee dat een sub ohm Joyetech coil veel e-liquid verbruikt!

Als je liever een coil wilt die het meest lijkt op hoe je een normale sigaret rookt, dan heb een coil nodig die niet sub-ohm is. Deze coils noemen we ook wel mouth-to-lung coils. Deze Joyetech coils hebben een weerstand die boven de 1 ohm ligt. Hierdoor komt er een stuk minder damp vrij en lijkt het inhaleren meer op dat van een normale sigaret. Bovendien verbruik je minder e-liquid en komt er minder damp vrij!