Innokin

Op zoek naar coils voor je Innokin e-sigaret? Op deze pagina vind je alle coils die geschikt zijn voor je Innokin e-sigaret! De coils van Innokin gana tussen de 1 a 2 weken mee voordat je ze moet vervangen. Meestal zijn de coils van Innokin gemaakt van kanthal en organisch katoen. Wil je een Innokin coils kopen maar weet je niet welke je nodig hebt? Neem contact met ons op voor advies!

0 resultaten
Geen producten gevonden voor deze selectie.

9.3
7280 Onze score met 7280 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Goed assortiment, snelle verzending.

Bart Hermans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snel antwoord op mail en snel ontvangen

Marianne Ortmanns
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Innokin coils

De coils van Innokin zijn zeer smaakvol! Dankzij het onbehandeld, ongebleekte katoen komen er geen rare bijsmaken aan je e-liquid! De Innokin coils zijn geschikt voor een groot aanbod aan verschillende e-sigaretten en tankjes. Er zijn dan ook verschillende Innokin coils voor verschillende producten. Voor ieder wattage is er wel een bijpassende Innokin coil! Wil je een Innokin coil kopen? Lees dan snel verder!

Innokin: Innovatie en kwaliteit

Innokin is een grote speler op de e-sigaretten markt. Al vele jaren houden zij zich met alles omtrent e-sigaretten. Innokin staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteit die ze leveren. En dat geldt dus ook voor de Innokin coils! Met veel aandacht en precisie worden de Innokin coils gemaakt. Bovendien gebeurd dit alles in de gecertificeerde labs van Innokin over de hele wereld.

Voor de coils van Innokin wordt altijd gebruik gemaakt van organisch katoen voor de wick. Het katoen bevat verder geen chemicaliën. Je hebt dus geen rare bijsmaakjes van het katoen in je coil!

In een Innokin coil vind je naast organisch katoen, vaak een coil van kanthal, stainless steel of mesh. Kanthal is het meest gebruikte soort draad in een Innokin coil. Het draad geeft een neutrale smaak en warmt snel op. Een Stainless Steel coil is uniek omdat het op zowel wattage modus als op temperature controle gedampt kan worden! Handig als je beide modi wilt gebruiken. Een mesh coil is ook vaak gemaakt van kanthal maar is toch compleet anders! Mesh is een grote strip van kanthal die als een soort gaas in een coil wordt verwerkt. Daardoor is er meer raakoppervlakte met het katoen en kan dus de e-liquid makkelijker verdampt worden! Mesh coils gaan vaak langer mee of geven een betere smaak dan kanthal coils.

Sub ohm en mouth-to-lung

De Innokin coils vallen in twee categorieën: sub ohm en mouth-to-lung. De Mouth-to-lung Innokin coils zijn coils die minder krachtig verdampen en dus ook minder damp en smaak afgeven. Deze coils kom je vaak tegen in starter kits of kleinere Innokin e-sigaretten. Deze Innokin coils lijken het meest het roken van een traditionele sigaret. De sub ohm Innokin coils daarin tegen zijn het tegenovergestelde. Ze lijken het minst op een normale sigaret en geven veel damp en veel smaak. Een Innokin coil is "sub-ohm" als de weerstand van de coil onder de 1 ohm is. Als je een Innokin sub ohm coil gaat gebruiken, hou er dan rekening mee dat er meer e-liquid wordt verdampt en dat je dus vaker je tankje moet bijvullen! Een Innokin coil gaat meestal tussen de 1 a 2 weken mee voordat je ze moet vervangen.