Aspire

Aspire verkoopt al geruime tijd e-sigaretten en toebehoren op de Nederlandse markt. Maar als je een Aspire e-sigaret of tankje hebt, dan heb je natuurlijk ook coils nodig. Een coil gaat namelijk gemiddeld 1 a 2 weken mee voordat deze vervangen moet worden. Wij hebben gelukkig een breedt assortiment aan Aspire coils. Of je nou op zoek bent naar sub-ohm, mouth-to-lung, direct-lung of een starter kit coil, je vindt ze hier bij Damp-e! Wil je een Aspire coil kopen maar weet je niet welke je nodig hebt? Neem contact met ons op voor advies!

3 resultaten
Aspire Tigon Coils
 10,50
Aspire U-Tech Nautilus X Coils
 14,95
Aspire Nautilus BVC Coils
 12,50

9.3
7280 Onze score met 7280 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Goed assortiment, snelle verzending.

Bart Hermans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snel antwoord op mail en snel ontvangen

Marianne Ortmanns
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Aspire coils – coils van kwaliteit

Aspire is al een geruime tijd een fabrikant van Aspire e-sigaretten en ze hebben daarmee een grote expertise opgebouwd. Voor e-sigaretten moeten natuurlijk ook Aspire coils gemaakt worden en ook daar heeft Aspire veel ervaring mee. Die ervaring in e-sigaretten en coils toont zich! Na het enorme succes van de Nautilus tank met de Nautilus coils wist Aspire zijn faam te behouden door nog meer goede coils op de markt te brengen! Wil je Aspire coils kopen? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Het succes van Aspire coils

De coils van Aspire staan bekend om hun lange levensduur en fantastische smaak. De coils gaan lang mee voordat ze hun smaak verliezen. Hoe Aspire dit precies doet is het geheim van de chef natuurlijk. Het valt in ieder geval op dat Aspire iets anders doet dan andere fabrikanten van coils want de Aspire coils steken er met kop en schouder boven uit. Bovendien is de smaak van de coils uitstekend. Waar je bij andere coils vaak tot een extreem wattage moet gaan om een goede smaak te krijgen, is dat bij de Aspire coils niet nodig. De hoge weerstand, Mouth-To-Lung coils van Aspire smaken bijna net zo goed als zware sub-ohm coils! Een verademing voor de flavour chaser die graag mouth-to-lung tankjes gebruikt!

Voor ieder wattage een coil

Wil je graag Aspire coils kopen? Dan moet je natuurlijk wel weten voor welke tank je de coil wilt kopen! Een coil past niet zomaar in iedere tank. Een coil wordt namelijk voor een specifieke tank gemaakt.

Aspire maakt coils voor verschillende soorten Aspire clearomizers. Er zijn coils voor de kleinere Mouth-To-Lung tanks en voor de krachtigere, grotere Sub-Ohm tanks. Aspire sub-ohm coils zijn vaak veel groter dan de andere coils. De wattages voor deze coils ligt vaak boven de 40 watt. Soms kunnen de coils zelfs tot 90 watt gedampt worden! Dit soort sub-ohm coils van Aspire geven veel damp. Doordat er meer e-liquid wordt verdampt, komt er ook meer smaak vrij. Het is dan ook niet zo gek dat een sub-ohm coil meer e-liquid gebruikt en dat je dus meer zal moeten bijvullen. Als je Aspire coils kopen wilt dan is het zeker waard om naar de sub-ohm coils van Aspire te kijken!

Naast krachtige sub-ohm coils maakt Aspire ook een boel Mouth-To-Lung coils. Aspire staat bekend om de uitstekende kwaliteit mouth-to-lung coils die ze maken. Zoals eerder genoemd begon deze faam met de coils van de Nautilus tank. Ondanks de leeftijd van de Nautilus tank zijn deze coils nog steeds op de markt te vinden. Bovendien worden deze coils nog steeds met veel plezier gebruikt door allerlei dampers over de hele wereld. Mouth-to-Lung coils van Aspire geven een stuk minder damp en verbruiken dan ook een stuk minder e-liquid. Je hoeft dus niet zo vaak je tankje bij te vullen! Ondanks dat deze coils minder e-liquid gebruiken en minder damp geven, geven deze coils een goede smaak af! Aspire staat bekend om hun goed smakende mouth-to-lung coils. Volgens sommige zijn de Aspire coils zelfs de beste!

Gemiddeld genomen gaan coils tussen de 1 a 2 weken mee voordat je ze dient te vervangen. Dan merk je dat de smaak is afgenomen en dat je misschien zelfs een verbrandde smaak proeft. Dat betekend dat het katoen in de coil niet goed meer is en dat je dus de hele coil moet vervangen. Voor de coils van Aspire geldt eigenlijk hetzelfde: ze gaan tussen de 1 a 2 weken mee. Al zal je merken dat de Aspire coils langer mee gaan dan andere coils die je kent. Aspire coils kopen staat garant voor kwaliteit coils!