Tankje

Hier vind je tankjes die werken met kant-en-klare coils. Is je coil op? Draai dan de coil eruit en plaats een nieuwe. Deze tankjes worden op een Mouth-to-Lung manier gedampt. De tankjes worden zonder batterij geleverd! Wil je een tankje kopen en heb je een vraag? Neem contact met ons op!

30 resultaten
Standaard
Hellvape EIR Pods
4,99
Aspire Huracan Mini Clearomizer
29,95
KIWI Pods
10,99
Voopoo ITO Pods
6,95
Voopoo Vinci 2 Pods
6,50
Vaporesso Swag Pod
7,50
Voopoo TPP Pods
8,95
Uwell Caliburn G Pods
4,95
voopoo pnp mtl pods
8,95
voopoo pnp pod-min
8,95
voopoo replacement pod pods
6,50
uwell caliburn pods
12,95
vaptio cosmo plus tank
16,95
vaptio cosmo clearomizer
13,50
Justfog Minifit-S Pods
9,95
Justfog P16A clearomizer
7,95
Eleaf GTL Pod Onderkant
7,75
Eleaf GTL Mini Pod Onderkant
7,50
Eleaf GTL Mini Pod
2,95
Voopoo Argus Air Pods
5,95
Vaporesso GTX Pod 26
7,95
Justfog Better Than Pods
9,95
Justfog Q16 Pro Clearomizer
9,95
Justfog Q16 Clearomizer
7,95
Pagina

9.3
8014 Onze score met 8014 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Zeer snelle bezorging en goede prijs.

Bea Albesher
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Goed bedrijf

H Roose
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Ben je opzoek om een tankje te kopen voor je e sigaret?

Niet tevreden met je tank, of zoek je gewoon een ander model? Hier vind je voldoende verschillende modellen die jou kunnen helpen in je zoektocht om de juiste tank te vinden. Alle tankjes / clearomizers op deze pagina worden geïnhaleerd zoals je gewend was van de traditionele sigaret. Dat houd dus in dat de damp eerst naar de mond word geïnhaleerd en daarna richting de longen. Dit noemen we in de afkorting ook wel Mouth to lung. Wil je meer weten over de manier van inhaleren lees dan vooral verder!

Kleine tankjes, grote voordelen

Al de kleine tankjes die je hier vind in deze categorie hebben ook grote voordelen vergeleken met alle andere verschillende type clearomizers die er op de markt zijn. Zo heeft een klein tankje namelijk als voordeel dat ze niet heel veel damp produceren en dus ook niet zo veel e liquid gebruiken. De reserve onderdelen zoals bijv de coils zijn in verhouding ook een stuk goedkoper dan de meeste Sub Ohm coils.

Bijvullen via de onderkant of bovenkant?

Als je opzoek bent naar een nieuw tankje is het misschien handig om meteen even te kijken welke manier van vullen je prettiger vind. Zo kunnen sommige tankjes via de bovenkant of onderkant gevuld worden. Het grote verschil is dat je bij een tankje die je aan de onderkant vult eerder het risico loopt om een beetje e liquid te knoeien! Heb je dit liever niet, dan kan je beter kijken naar een tankje die je via de bovenkant vult.

Tankjes en e liquid

Of je nou al een klein tankje hebt, er graag een wilt aanschaffen of gewoon wat meer informatie wilt weten, lees dan gerust verder want we gaan nog wat handige tips vertellen. De meeste kleine tankjes die op een starterset zitten of die je hier vind in de categorie kunnen niet goed samen met ieder type e liquid. Dit komt omdat de gaatjes in de coils niet zo groot zijn als die van andere type clearomizers. Let dus goed op of jou e liquid wel geschikt is voor het type tank, gelukkig hebben we handige filters maar we zullen ook gelijk uitleggen waarom dat nou is.

Welke type vloeistof heb ik nodig

Als je graag je tankje wilt vullen met e liquid dan is belangrijk dat je goed oplet of de vloeistof ook geschikt is. Vaak kan je dit terug vinden bij ons op de site bij het model e sigaret, type tankje of de e liquid of deze geschikt is voor in de tank. Kan je deze niet vinden? Geen probleem we gaan het toch even uitleggen. In de meeste gevallen kan je altijd met deze vuistregel rekening houden, alle e liquids tot 70% vg kunnen in een kleine e sigaret. Let er dus op als je e liquid koopt of dit ook zo is.