Sub-ohm tankjes

rachtige verdampers die op een Direct Lung manier geïnhaleerd moeten worden. Sub-ohm wilt zeggen dat de weerstand van de coil lager is dan 1.0 ohm. Hierdoor kan een sub-ohm tankje meer smaak en damp produceren. Als vuistregel kan je aanhouden dat hoe lager de weerstand van de coil is, hoe hoger het wattage kan en dus hoe meer damp er vrij komt! Wil je een sub-ohm tank kopen en heb je advies nodig? Neem contact met ons op!

9 resultaten
Standaard
Aspire AGT Tank
34,95
Geekvape Z Subohm SE Tank
29,95
Voopoo Uforce-L Tank
32,95
Eleaf GTL Pod Onderkant
6,95
Eleaf GTL Pod
2,95
Eleaf GTL Mini Pod Onderkant
7,50
Eleaf GTL Mini Pod
2,95
smok tfv-mini v2 tank
17,95
smok tfv8 baby beast tank
14,95

9.3
8524 Onze score met 8524 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supersnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Zoek je een sub ohm tank?

Ben je opzoek naar een sub ohm tank en weet je nog niet welke tank je graag wilt kopen? Gelukkig zijn wij er om je verder op weg te helpen, op deze pagina vind je allemaal verschillende sub ohm tank kopen. Er zijn wel een aantal dingen om rekening mee te houden, maar die gaan we je gewoon rustig aan allemaal uitleggen. Lees dus gerust verder voordat je een sub ohm tank kopen.

Wat is een sub ohm tank

Een sub ohm tank kan je vergelijken met een waterpijp, deze tank produceert grote damp wolken en inhaleer je rechtstreeks via de longen. Deze manier van inhaleren word ook wel Direct Lung genoemd. Belangrijk bij een sub ohm tank is dat deze dus veel damp en dus ook veel smaak geeft, met deze grote hoeveelheid damp kan je dus ook eventueel makkelijker trucjes doen zoals: rondjes blazen of een jelly fish!

Hoe werkt een sub ohm clearomizer?

Doordat de coils van een sub ohm tank een stuk groter zijn produceren deze een stuk meer damp dan de standaard kleine tankjes. Ook is het belangrijk dat de coil goed geprimed word voordat deze gebruikt word. Omdat de coils een stuk sneller warm worden is het dus belangrijk dat dit goed gebeurt, als je niet weet hoe je dit moet doen? Dit hebben we uitgelegd bij het type tankje of de coils die erbij horen. Vergeet ook niet dat een sub ohm tank grote lucht gaten heeft, zet die altijd voldoende open zodat hij voldoende lucht krijgt en niet te heet kan worden. Een te hete damp is namelijk niet goed voor de smaak.

Veel verschillende keuzes aan vloeistof

Het grote voordeel dat een sub ohm tank heeft is dat hij vaak e liquid kan gebruiken met hoge VG vloeistoffen. Hoe hoger de VG in een e liquid hoe dikker die is, het grote voordeel hiervan is, is dat deze dan een stuk zachter op de keel aanvoelt en dus ook meer damp produceert. Gebruik dus eigenlijk altijd een vloeistof die meer dan 50% uit VG bestaat. Als je namelijk een e liquid kiest die te weinig VG heeft dan heb je de kans dat deze zal gaan lekken.

Welke batterij past bij welke tank?

Als je graag een sub ohm tank wilt kopen, let dan op dat je een batterij hebt die sterk genoeg is! Aangezien sub ohm tankjes veel damp produceren en dus ook een stuk krachtiger zijn, hebben deze tankjes dus ook een sterke batterij nodig. Vaak kan je aan de coils van een tank al zien tot hoeveel watt deze coils gaan. Houd er dus rekening mee dat je batterij voldoende wattage heeft om dit ook te kunnen leveren. Mocht je batterij dit niet aankunnen en wil je toch graag een sub ohm tank kopen? Dan zou je beter kunnen kijken naar een complete sub ohm starterset, hier zit namelijk alles al in wat je nodig hebt om te beginnen met grote sub ohm wolken.