De overheid wil e-sigaretsmaakjes en wegwerp vapes verbieden. Kom nu in actie en teken de petitie!

RTA (Rebuildable Tank Atomizer)

Hier vind je alle zelfbouw tankjes waar je zelf coils voor moet maken met kanthal en katoen. Het voordeel van zelfbouw tankjes is dat zelf coils maken je meer vrijheid geeft in het soort coil dat je wilt gebruiken, het is duurzamer dan premade-coils en de smaak is een stuk beter. Je kan een RTA Mouth-to-Lung of Direct Lung dampen afhankelijk van het tankje. RTA tankje kopen en heb je advies nodig? Neem contact met ons op!

0 resultaten
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rebuildable Tank Atomizer

Wil je een RTA kopen maar weet je eigenlijk niet zo goed wat je kan verwachten? Lees dan snel verder! Dan kom je alles te weten over RTA's!

Zelf je coils bouwen

Voor een RTA tank moet je zelf je coils bouwen. Normaal gebruik je kant-en-klare coils voor een clearomizer maar dus niet met een RTA clearomizer. En dat is meteen het grootste voordeel van een RTA clearomizer! Doordat je zelf coils moet bouwen heb je veel meer controle en mogelijkheden! Je bepaald zelf hoeveel katoen en welke dikte draad gebruikt.

Waarom een RTA clearomizer?

Zelf je coils bouwen voor je RTA is natuurlijk meer werk dan kant-en-klare coils kopen. Waarom zou je dan een RTA kopen? Als je zelf coils bouwt heb je veel meer mogelijkheden wat betreft de coil zelf. Je kiest zelf hoe de coil dampt. Maar niet alleen meer controle over je coils is een voordeel van een RTA. Een RTA is ook veel goedkoper! Draad en katoen kan je goedkoop krijgen en je doet er veel langer mee dan kant-en-klare coils! Bovendien krijg je met zelfbouw tankjes een stuk meer smaak!