RDA (Rebuildable Dripper Atomizer)

Hier vind je alle zelfbouw drippers waar je zelf coils voor maakt met kanthal en katoen. Deze RDA's hebben geen reservoir voor e-liquid, de liquid moet namelijk direct op de coil gedript worden. Een dripper behoort tot de klasse e-smokers die de meeste smaak en damp produceren. Drippers worden op een Direct Lung manier geïnhaleerd. RDA dripper kopen en heb je een vraag? Neem contact met ons op!

0 resultaten
Standaard
Geen producten gevonden voor deze selectie.

9.3
8524 Onze score met 8524 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supersnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Rebuildable Dripper Atomizer (RDA)

Misschien wil je een RDA kopen maar weet je niet precies wat er allemaal bij komt kijken? Lees dan snel verder! We leggen je hier precies uit wat je met een dripper kan en hoe het werkt!

Wat is een dripper?

Een RDA wordt ook wel "dripper" genoemd. De afkorting van RDA is dan ook Rebuildable Dripper Atomizer. Een RDA is dus een dripper die ook nog eens zelf kan herbouwen! De termen RDA en dripper betekenen hetzelfde en worden door elkaar gebruikt.

Ten eerste is een RDA gewoon een verdamper. Maar, een dripper is wel echt een andere verdamper dan de rest! Een dripper heeft namelijk geen reservoir voor e-liquid! Normaal voedt het reservoir e-liquid naar het katoen van de coil maar dat werkt dus anders met een RDA clearomizer.

Zoals gezegd heeft een dripper clearomizer geen reservoir voor e-liquid. Een dripper is zo ontworpen dat je zelf e-liquid op het katoen moet druppelen. Die kan je doen via het mondstuk of door de top cap te verwijderen. Een RDA heeft vaak een topcap die gemakkelijk los komt zodat je e-liquid op de wick kan druppelen.

Zelf coils maken voor je RDA clearomizer

Een RDA valt onder de zelfbouw tankjes. Dat betekend dat je voor een RDA tank geen kant-en-klare coils kan kopen. Je zal zelf coils moeten maken met kanthal (of ander draad) en katoen. Hierdoor krijg je veel meer vrijheid in wat voor coil je wilt gebruiken. Je bepaald zelf het dikte van het draad, hoe snel de coil warm wordt, de weerstand, de hoeveelheid katoen, etc.

Doordat een dripper geen reservoir heeft, en je zelf e-liquid op het katoen druppelt, hoef je veel minder rekening te houden met wicking. De e-liquid zit rechtstreeks op het katoen. Daarom is een RDA tank zeer geschikt om mee te oefenen om zelf coils te maken. Je hoeft niet bang te zijn voor lekkages of dry burns! Bovendien hebben drippers een groot deck waardoor je genoeg ruimte hebt om coils te plaatsen!

Wil je een dripper kopen maar heb je nog vragen? Neem contact met ons op voor deskundig, persoonlijk advies!