Justfog

Justfog is een grote speler op de Europese en Nederlandse markt. Daarom mogen de Justfog clearomizers ook niet ontbreken in ons assortiment! We hebben een breed scala aan verschillende Justfog tankjes! Veel Justfog tankjes maken gebruik van de Organic Cotton Coils. Deze coils bevatten kanthal en organisch katoen! Wil je een Justfog clearomizer kopen en heb je een vraag? Stel hem ons!

6 resultaten
Justfog Q16 Pro Clearomizer
 9,95
Justfog P16A clearomizer
 7,95
Justfog Q14 clearomizer
 8,95
Justfog Minifit Pods
 7,50
Justfog Better Than Pods
 9,95
Justfog Q16 Clearomizer
 7,95

9.3
7280 Onze score met 7280 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Goed assortiment, snelle verzending.

Bart Hermans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snel antwoord op mail en snel ontvangen

Marianne Ortmanns
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Justfog clearomizer

Wil je een Justfog clearomizer kopen? Goed idee! De clearomizers van Justfog zijn al jaren populair onder menig damper. En dat heeft zijn redenen natuurlijk! Lees snel verder om alles te weten te komen over Justfog clearomizers en waarom ze zo populair zijn!

Voor de beginner tot ervaren damper

Justfog is al jarenlang bezig met Justfog e-sigaretten, clearomizers en alles wat daarbij komt kijken. Daardoor hebben ze veel ervaring kunnen op doen. Deze ervaring zie je terug in de Justfog producten. De Justfog clearomizers zijn daar een goed voorbeeld van. De clearomizers doen wat een damper verwacht en biedt vele handige functies!

Voor zowel de beginnende damper als de ervaren damper, Justfog clearomizer zijn bij iedereen in trek. Zeker voor mensen die nog geen ervaring hebben met e-sigaretten is een Justfog clearomizer een goede optie. Deze clearomizers bieden een ervaring die lijkt op een normale sigaret. Bovendien zijn de meegeleverde coils bij de Justfog clearomizers zeer goed.

Maar ook voor de gevorderde dampers is een Justfog clearomizer zeer geschikt. Deze clearomizers geven ondanks zijn kleine formaat een goede smaak af zonder dat je meteen de hele kamer blauw zet! De Justfog clearomizer is dus lekker discreet dampen zonder een groot verlies in smaak!

Krachtig of juist discreet, jij kiest!

Justfog clearomizers komen in twee varianten: sub-ohm en mouth-to-lung. Justfog is vooral bekend geworden met de mouth-to-lung clearomizers maar ze hebben ook zeer goede sub ohm clearomizers in hun assortiment!

De mouth-to-lung Justfog clearomizers zijn discrete verdampers. Qua dampontwikkeling lijken deze clearomizers op de hoeveelheid rook die van een normale sigaret komt. Daardoor is de overstap van roken naar dampen klein, en lijkt je Justfog clearomizer sterk op wat je gewend bent! Ondanks dat er niet heel veel damp vrij komt, is de smaak van deze tankjes toch erg goed! Mede dankzij de fantastische Justfog coils die gebruikt worden in deze tankjes!

Als je op zoek bent naar krachtige sub-ohm clearomizers, dan ben je ook bij Justfog aan het goede adres. Sub-ohm clearomizers zijn krachtige verdampers die veel e-liquid in één keer kunnen verdampen! Daardoor krijg je veel meer damp en ook meer smaak! Het inhaleren van zoveel damp lijkt totaal niet op wat je gewend bent van een normale sigaret. Deze sub ohm clearomizers zijn dus minder geschikt voor nieuwe dampers. Als je op zoek bent naar veel smaak dan zijn deze sub ohm clearomizers juist wél geschikt! Houdt er rekening mee dat je met deze Justfog clearomizers meer e-liquid verbruikt waardoor je vaker je tankje bij moet vullen.