Innokin

De clearomizers van Innokin staan bekend om hun degelijke kwaliteit. Innokin is al een lange tijd aanwezig op de Europese en Nederlandse markt en heeft de harten van veel dampers veroverd! Wil je een Innokin clearomizer kopen en heb je een vraag? Stel hem ons!

0 resultaten
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Innokin Clearomizer

Naast e-sigaretten en e-sigaretten sets, maakt Innokin ook clearomizers! Deze Innokin clearomizers zijn van top kwaliteit. Wil je een Innokin clearomizer kopen? Lees dan snel verder!

Samenwerking met ervaren dampers

Innokin is al lang actief op de e-sigaretten markt en heeft daarmee veel ervaring opgedaan. Ervaring die ze vervolgens weer in hun producten en Innokin clearomizers steken. Maar ervaring is niet het enige wat Innokin onderscheidt van anderen aanbieders van clearomizers. Innokin zoekt ook graag de samenwerking met andere! Zo werken ze samen, en hebben ze zelfs al producten uitgebracht, die in samenwerking met grote vape youtubers tot stand zijn gekomen. Hierdoor weten ze met hun Innokin clearomizers goed een grip te krijgen op wat dampers echt willen en nodig hebben!

Voor alle dampers

Er zijn Innokin clearomizer voor iedere damper! Van zware sub ohm Innokin clearomizers tot meer discrete mouth-to-lung Innokin clearomizers, voor iedere damper is er een Innokin clearomizer beschikbaar! Het onderscheidt wat we maken tussen de Innokin clearomizers is sub-ohm en mouth-to-lung.

De Innokin sub-ohm clearomizer zijn krachtige verdampers. Dat wil zeggen dat deze tankjes veel e-liquid verdampen en daardoor veel damp en smaak geven. Op een Innokin sub-ohm clearomizer is de luchttoevoer dan ook groter dan op andere tankjes. Op een sub-ohm clearomizer is meer luchttoevoer nodig omdat de tank warmer wordt dan mouth-to-lung tankjes. Bovendien kan je door een grote luchttoevoer makkelijk een grote haal nemen van je Innokin clearomizer. Deze krachtige sub ohm tankjes worden op een hoog wattage gedampt. Wattages tot 90 watt zijn normaal voor deze krachtige sub ohm clearomizers van Innokin! Deze Innokin clearomizers lijken het minst op normale sigaretten en zijn daarom het best geschikt voor de de meer ervaren damper die op zoek is naar veel damp en veel smaak! Hou er rekening mee dat een sub ohm clearomizer van Innokin meer e-liquid verbruikt dan kleinere clearomizers. Je zal dus vaker je tankje moeten bijvullen.

Als je niet meteen je hele kamer blauw wilt zetten als je een trekje neemt van je Innokin clearomizer, dan heb je een mouth-to-lung clearomizer nodig! Dit type Innokin clearomizer geeft een stuk minder damp en verbruikt dan ook minder e-liquid. Een mouth-to-lung clearomizer lijkt sterk op een normale sigaret qua manier van inhaleren en hoeveelheid rook/damp. Ideaal dus voor de mensen die willen overstappen van roken naar dampen! Ondanks dat deze clearomizers minder e-liquid verbruiken en minder damp geven, blijft de smaak toch erg goed! Een Innokin clearomizer kopen geeft je altijd een goede smaakbeleving!