Aspire

Aspire is een gerenommeerd bedrijf en staat bekend om zijn degelijke producten. Zo zijn ook de clearomizers (of ook wel tankjes) van Aspire erg in trek bij dampers. Makkelijk in gebruik door het top-fill systeem en ijzersterke coils. Zo kan je sub-ohm dampen en toch mouth-to-lung inhaleren! Voor de clearomizers zijn veel verschillende coils beschikbaar zodat er altijd wel eentje bij jou manier van dampen past! Aspire clearomizer kopen en heb je advies nodig? Neem contact met ons op

1 resultaten
Aspire Nautilus 3 Clearomizer
 22,50

9.3
7280 Onze score met 7280 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Goed assortiment, snelle verzending.

Bart Hermans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snel antwoord op mail en snel ontvangen

Marianne Ortmanns
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Wil je een Aspire Clearomizer kopen?

Zoek je een goed tankje voor je nieuwe mod of ter vervanging van wat je nu hebt? Dan ben je bij Aspire aan het goede adres! Misschien wist je al dat Aspire e-sigaretten bestaan maar wist je ook dat ze clearomizers maken? Aspire clearomizers staan al een tijdje aan de top wat betreft kwaliteit en gemak. Wil je een Aspire clearomizer kopen? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over de kwaliteiten van een Aspire clearomizer!

Clearomizers vanaf den beginne!

Toen Aspire met de Nautilus op de markt kwam waren wij onder de indruk. Het was een van de eerste mainstream tankjes die een goeie smaak kon leveren, gemakkelijk te vullen was en er ook nog eens goed uit zag! De Aspire Nautilus is ondertussen alweer verouderd maar Aspire is natuurlijk niet op hun lauweren gaan rusten! Aspire is zijn clearomizers blijven verbeteren en heeft bovendien verschillende varianten uitgebracht. Sinds de komst van de Nautilus clearomizer is de e-sigaretten markt veranderd en ook de behoeftes van dampers. De Aspire clearomizers hebben een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten en modellen clearomizers. Er is voor iedereen wel een Aspire clearomizer die bij hem past!

Innovatief waar het moet, kwaliteit waar het telt

Aspire is niet een bedrijf wat zomaar wat doet met hun producten. Je vindt dus ook geen onnodige toevoegingen aan de Aspire producten; geen knipperde lampjes, geen functies die niets bijdragen aan het product, etc. Aspire innoveert alleen op de plekken die resultaten geven. Dat getuigt ook van het aanbod van Aspire clearomizers: voor iedere damper is er een clearomizer. Of je nu grote wolken wilt of juist iets bescheiden of misschien wil je van beide een beetje! Het kan met de Aspire clearomizers!

Neem bijvoorbeeld de Nautilus 2 clearomizers van Aspire. Deze tankjes zijn volledig lekvrij door een innovatief ontwerp van Aspire. Zowel de vulpoort/mondstuk als wel de onderkant waar de Aspire coil geplaatst worden, heeft een uniek systeem waardoor lekkage niet kan voorkomen. Dankzij de "better safe than sorry" aanpak van Aspire kan er nooit e-liquid uit de tank lopen. Zelfs al lekt er iets aan de tank, de e-liquid krijgt niet de kans om naar buiten te lekken!

Veel of weinig damp. Of een beetje van beide

Als je op zoek bent naar flinke dampwolken dan is de Aspire Cleito 120 Pro clearomizer een optie! Met mesh coils én kanthal coils heb je een wattage bereik van tussen de 60 en 100 watt! Het vulsysteem werkt via de bovenkant en is lekvrij!

Als je liever een Aspire clearomizer kopen wilt die wat discreter is dan zijn de mouth-to-lung tankjes van Aspire een aanrader. Ook deze tankjes zijn geheel lekvrij en via de bovenkant gemakkelijk te vullen! Het fijne aan de Aspire clearomizers is dat ook de coils erg prettig zijn. Zo is er voor dit type tankje ook coils beschikbaar die tot 20 watt gedampt kunnen worden. Zo heb je toch nog aardige dampwolken, maar net niet te veel. Als je een Aspire clearomizer kopen gaat dan haal je kwaliteit in huis!