Voopoo

Voopoo is in 2014 opgericht en heeft sindsdien met storm de markt veroverd. Van origine was Voopoo actief in die medische industrie maar na het verkrijgen van het Amerikaanse Woodyvapes merk hebben ze zich volledig gestort op de e-sigaretten markt. De box mods van Voopoo worden over de hele wereld verkocht. De box mods werken met losse mod batterijen welke niet inbegrepen zijn.

0 resultaten
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De mods van Voopoo

Voopoo maakt een boel verschillende producten voor de e-sigaretten markt! En natuurlijk ook mods! Wil je een Voopoo mod kopen? Lees dan snel verder!

Meer weten?

Wat is een Voopoo mod?

Een mod is de batterij van je e-sigaret! De belangrijkste functie van een mod is dat je een wattage kan instellen. Daarom zit er op een Voopoo mod altijd een schermpje waarop je het ingestelde wattage kan zien en andere instellingen kan aflezen. De mods van Voopoo hebben natuurlijk dezelfde kwaliteit die je gewend bent van het Voopoo merk! Maar naast het wattage modus hebben de mods van Voopoo nog meer functies!

De functies van een Voopoo mod

Naast de bekende wattage modus beschikken Voopoo mod nog veel meer modi en functies! Neem bijvoorbeeld de temperature controle modus en de curve modus! Met de temperature controle modus op een Voopoo mod stel je zelf een maximale temperatuur in voor de coil. Meestal kies je een temperatuur die de grens aangeeft tussen een verbrande coil en goede smaak. De Voopoo mod kan door kleine verschillen in de weerstand van de coil meten hoe warm de coil is en past automagisch het wattage aan zodat de coil niet over de ingestelde maximale temperatuur gaat. Zo voorkom je een verbrande coil en doe je langer met je coils. Bovendien heb je geen dry hits meer! Met de curve modus kan je een wattage instellen voor specifieke momenten dat je de vuurknop indrukt. Je kan instellen dat het wattage hoger of lager is voor de eerste paar seconden of de laatste seconden, net wat je wilt. Dit is handig als je gebruik maakt van grote en dikke coils die meer tijd nodig hebben om warm te worden. Dan stel je bijvoorbeeld in dat de Voopoo mod de eerste seconden 30% meer watt geeft dan dat je hebt ingesteld zodat de coil lekker snel warm wordt! Handig!

Welke Voopoo mod past bij jou?

Als je een Voopoo mod kopen gaat dan heb je een aantal keuzes. Zo kan je kiezen uit een Voopoo mod met een interne accu of met losse mod batterijen. Ook heb je soms de keuze uit een mech mod. Mech mods werken helemaal mechanisch en is echt alleen geschikt voor de hobbyist die weet waar die mee bezig is. Een mech mod heeft namelijk geen veiligheidsvoorzieningen!

Een Voopoo mod met een interne accu is het makkelijkst. Je kan de mod gewoon opladen met een USB kabel, net zoals je gewend bent met bijvoorbeeld je telefoon. Als je een Voopoo mod gaat opladen, hou dan wel rekening dat je een oplader gebruikt met een ampère die geschikt is voor de mod! De meeste Voopoo mods moeten met maximaal 1 ampère worden opgeladen. Opladers van je telefoon laden vaak op met veel hoger ampère, gebruik die dus niet voor je Voopoo mod!

Met een Voopoo mod die werkt op losse batterijen kan je gemakkelijk zelf je batterijen plaatsen. Dit heeft als voordeel dat als je batterijen oud zijn geworden en niet zo goed meer werken, je gewoon nieuwe kan kopen voor een relatief lage prijs! Ook als je mod batterijen leeg zijn kan je ze makkelijk vervangen voor batterijen die opgeladen zijn. Zo zit je Voopoo mod nooit zonder stroom! Mod batterijen zijn zeer krachtige batterijen en moeten daarom opgeladen worden in een externe oplader van bijvoorbeeld Nitecore! Check altijd of je mod batterijen geen beschadigen hebben voordat je de batterijen gaat gebruiken!