0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

VGOD box mod

VGOD is bekend van zijn vloeistoffen voor in je e-sigaret maar naast vloeistoffen produceert VGOD ook hardware! Op deze pagina vind je alle box mods van VGOD die wij in het assortiment hebben op dit moment. De box mods die VGOD maakt zijn gemaakt met de intentie om op hoog wattage krachtige sub-ohm tanks te kunnen dampen!

Er zijn geen producten voor deze zoekterm.

De mods van VGOD!

VGOD staat voor veel damp en natuurlijk vape tricks! VGOD maakt e-liquids, e-sigaretten en natuurlijk ook mods! Wil je een VGOD mod kopen? Lees snel verder om meer te weten te komen over VGOD mods!

Meer weten?

Welke VGOD mod past bij jou?

Mods komen in verschillende soorten! Als je een VGOD mod kopen gaat, moet je een keuze maken in wat voor mod je precies wilt hebben. Je kan kiezen tussen mechanische mods (mech mods), mods met ingebouwde accu en mods met losse mod batterijen.

Een mechanische mod wordt ook wel 'mech mod' genoemd. Zoals de naam doet vermoeden werkt een mech mod volledig op een mechanische manier. Dat wil zeggen dat er geen digitale elektronica komt kijken bij een mech mod. Dat betekend dat er ook geen veiligheidsvoorzieningen in een mech mod zit! Daarom moet je goed weten waar je aan begint als je een mech mod kopen gaat! Op zijn minst moet je de Wet van Ohm kennen. Daarnaast moet je ook weten wat de maximale ontlading snelheid is van je mod batterij. Daar mag je nooit overheen gaan omdat je dan het risico loopt dat de batterij kapot gaat en begint te vonken! Het voordeel van een mech mod is dat er natuurlijk weinig kapot kan gaan door een gebrek aan digitale elektronica. Daarnaast geeft het je veel vrijheid in wat voor damp ervaring je wilt.

Een mod met een ingebouwde accu is eigenlijk de meest makkelijke variant van de mods. Dit type VGOD mod heeft de batterij ingebouwd net zoals je dat gewend bent van je telefoon. Je laadt deze VGOD mod gewoon op met een USB kabel. Hou daarbij wel rekening dat je een oplader gebruikt met een ampère die past bij je mod. Vaak is het maximale ampère waarmee mods opgeladen mogen worden 1 ampère.

Een VGOD mod met losse mod batterijen werkt, zoals je misschien al verwacht, met losse batterijen die je zelf kan plaatsen. Deze mod batterijen zijn zeer krachtig en daarom vind je ze ook niet zomaar in je lokale supermarkt. Deze batterijen kan je daarom ook niet opladen in je mod. Vaak heeft een VGOD mod wel een USB poort maar deze poort is bedoeld om de firmware up te daten en niet om je batterijen mee op te laden. Om je mod batterijen op te laden heb je een externe oplader nodig (van bijvoorbeeld Nitecore). Het grote voordeel aan een mod met losse batterijen is dat je ze kan vervangen. Als je batterijen slecht zijn geworden dan kan je voor een relatief lage prijs nieuwe batterijen kopen die weer helemaal vers en goed zijn. Ook als je batterijen leeg zijn, zijn ze makkelijk te vervangen voor volle batterijen. Zo hoef je nooit zonder stroom te zitten in je mod!

Vele functies

De VGOD mods hebben veel functies! Naast de bekende wattage modus zijn er ook vaak andere modus aanwezig op de VGOD mod! Denk hierbij aan temperature controle modus of een curve modus. Met een temperature controle modus kan je een maximale temperatuur instellen voor de coil. De mod kan de temperatuur meten en zorgt ervoor dat de coil nooit warmer wordt dan wat je hebt ingesteld als maximale temperatuur. Hiermee voorkom je dry hits en doe je langer met je coils! Met de curve modus kan je een wattage instellen afhankelijk van hoe lang je de vuurknop hebt ingedrukt. Dit is handig voor dikke coils die meer tijd nodig hebben om op te warmen. Zo kan je bijvoorbeeld de eerste seconden 40 watt extra geven aan de coil zodat de coil snel op temperatuur komt!