0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Squid Industries box mod

Squid Industries is opgericht door een Amerikaanse veteraan die o.a. in Irak heeft gediend. Na zijn tijd in het leger heeft hij een non-profit organisatie opgericht die zich bezig hield met het verbeteren van de leefomstandigheden en geestelijke gezondheid van zijn mede veteranen. Tijdens zijn werk met de veteranen raakte hij geïnteresseerd in dampen en hoe hij dat kon inzetten voor de levensstijl van zijn mede-veteranen. Van het een kwam het ander en voordat hij het wist was hij zelf bezig met mods maken en verkopen. De box mods van Squid Industries hebben een no-nonse aanpak en uitstraling met kleine details die terug te leiden zijn naar zijn tijd in het leger.

Er zijn geen producten voor deze zoekterm.

De mods van Squid Industries

Squid Industries is een speciale fabrikant van mods en e-sigaretten. De oprichter is een veteraan uit het Amerikaanse leger en dat zie je terug in de mods die ze maken! Wil je een Squid Industries mod kopen? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Meer weten?

Squid Industries staat voor militaire kwaliteit!

De Squid Industries mods staat voor kwaliteit! De mods hebben een net afgewerkt ontwerp en ook de bouwkwaliteit is super. Deze mods kunnen tegen een stootje! Bovendien zal de verf niet zomaar loslaten en zeer lang goed op de mod blijven zitten!

Functies van een Squid Industries mod

De belangrijkste functie van een mod is natuurlijk dat je zelf het wattage kan instellen! Daarom hebben mods vaak een schermpje waarop je het wattage kan aflezen en waar je de rest van je instellingen en gegevens op kan zien. Naast een wattage instellen kunnen Squid Industries mod vaak nog veel meer! Zo hebben de meeste mods een curve modus en temperature controle modus. Met een curve kan je zelf je wattage instellen afhankelijk van hoe lang de vuurknop wordt ingedrukt. Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat de eerste seconde dat de vuurknop ingedrukt wordt, het wattage met 30 watt hoger gaat dan ingesteld. Dit is handig als je een grote of dikke coil hebt die langer de tijd nodig heeft om op te warmen! Met de temperature controle modus kan je een maximale temperatuur instellen waar de coil niet overheen mag gaan. Door de kleine verschillen in de weerstand van de coil te meten, weet de mod hoe warm de coil is. Als de maximale temperatuur is bereikt dan verlaagt de mod het wattage waarmee de coil wordt opgewarmd zodat de coil niet over de maximale temperatuur heen gaat! Dat scheelt in de levensduur van je coil en voorkomt dry hits! Let er wel op dat deze temperature controle modus alleen werkt met coils met een specifiek soort draad.

Maak je keuze!

Als je een Squid Industries mod kopen gaat dan heb je de keuze uit een mod met een ingebouwde batterij of een mod met losse mod batterijen. Een Squid Industrie mod met een ingebouwde batterij kan je gewoon opladen met een USB kabel. Hou bij het opladen wel rekening met het maximale ampère van je oplader. Meestal moeten mods worden opgeladen met opladers van maximaal 1 ampère. Naast een mod met ingebouwde accu kan je ook voor een Squid Industries mod kiezen die werkt met losse mod batterijen. Deze batterijen zijn zeer krachtig en vind je dan ook niet zomaar in je lokale supermarkt. Deze batterijen kan je zelf in je mod plaatsen. Het voordeel hieraan is dat als je lege batterijen hebt dat je ze makkelijk kan vervangen voor volle batterijen! Deze losse mod batterijen moet je opladen in een externe lader van bijvoorbeeld Nitecore.