Geekvape

Geekvape maak clearomizers, DIY accessoires en natuurlijk box mods! Op deze pagina vind je alle box mods van Geekvape die wij momenteel in het assortiment hebben. De box mods van Geekvape zijn over het algemeen krachtige mods die een hoog wattage kunnen leveren. Sommige mods maken gebruik van losse mod batterijen, deze zijn niet inbegrepen bij de box mod!

0 resultaten
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De mods van Geekvape

Geekvape is al langer bekend in de wereld van de e-sigaretten. Misschien ken je Geekvape wel van hun e-sigaretten of tankjes. Maar wist je ook dat ze mods maken? Wil je een Geekvape mod kopen? Lees dan vooral verder voor meer informatie!

Meer weten?

Wat kan je met een Geekvape mod?

Een Geekvape mod is de batterij van je e-sigaret! De Geekvape mod zorgt ervoor dat de coil warm wordt en dat de e-liquid kan verdampen. Hoe warm de coil wordt hangt af van welk wattage je instelt! De belangrijkste functie van een mod is dan ook dat je zelf je wattage kan instellen. Maar naast het wattage instellen kan je nog veel meer met de Geekvape mods! Zo hebben de meeste mods van Geekvape ook een curve modus en een temperature controle modus. Met de curve modus kan je zelf je wattage bepalen afhankelijk van hoe lang je de knop hebt ingedrukt. Dit is vooral erg handig voor dikke coils die langer de tijd nodig hebben om warm te worden. Door in te stellen dat de eerste seconde 30 watt meer wordt af gegeven door de mod, kan de coil lekker snel op warmen en hoef je dus minder lang te wachten!

Met temperature controle stel je zelf een maximale temperatuur in! De mod kan de kleine verschillen in de weerstand van de coil aflezen tijdens het dampen. Daaraan weet de mod hoe warm de coil is. Als de coil warmer wordt dan de maximale temperatuur die is ingesteld op je Geekvape mod, dan verlaagt de mod het wattage zodat de coil iets kan afkoelen. Hierdoor heb je dus minder last van dry hits en blijft je katoen in je coil langer goed! De temperature controle modus werkt alleen met bepaald type draad coils.

Verschillende soorten mods

Er zijn verschillende soorten Geekvape mods beschikbaar. Zo zijn er mods die werken met losse mod batterijen en mods die werken met een interne accu. Daarnaast heb je ook nog mechanische mods (mech mods). Deze mech mods zijn echt voor de liefhebber en de hobbyist die weet waar die mee bezig is. Deze mech mods hebben namelijk geen veiligheidsvoorzieningen!

De belangrijkste keuze die je moet maken als je een Geekvape mod kopen gaat is of je een mod wilt met losse mod batterijen of met een interne accu. Als je voor losse mod batterijen gaat dan heb je als voordeel dat je de lege batterijen makkelijk kunt vervangen voor een stel volle batterijen! Deze mod batterijen moet je opladen in een externe lader van bijvoorbeeld Nitecore. Als je voor een Geekvape mod gaat die een interne accu heeft dan kan je de mod gewoon opladen met USB. Let daarbij wel op dat je een oplader gebruikt met het juiste ampère voor de mod. Meestal is dit een oplader van 1 ampère.