Eleaf

De box mods van Eleaf vind je hier in het overzicht. Eleaf is een groot merk in de e-sigaretten wereld en produceert al voor een geruime tijd allerlei verschillende onderdelen voor e-sigaretten. En natuurlijk vallen box mods daar ook onder!

2 resultaten
Eleaf iStick Power 2 Mod
 39,95
Eleaf iStick Power 2C Mod
 42,50

9.3
7247 Onze score met 7247 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

S'avonds om 20.30 besteld, de volgende ochtend om 10.30 in huis. Echt top!

Barbara Vacca

Snel verzonden, goed verpakt

B

De mods van Eleaf

Eleaf is een oude bekende in de wereld van de e-sigaretten! Ze maken allerlei verschillende e-sigaretten, clearomizers, coils en natuurlijk mods! Zoals je gewend bent van Eleaf zijn ook hun mods van hoge kwaliteit! Wil je een Eleaf mod kopen? Lees dan snel verder voor meer informatie over de fantastische Eleaf mod!

Meer weten?

Wat is een Eleaf mod?

Een Eleaf mod is de batterij van je e-sigaret! De batterij zorgt ervoor dat er stroom kan lopen naar de coil van de tank zodat de e-liquid verdampt kan worden. Het belangrijkste aan een mod is natuurlijk dat je zelf je wattage kan instellen! Daarom hebben de Eleaf mods altijd een schermpje op de mod zitten waarop je wattage en andere instellingen kan aflezen!

Eleaf mods komen in verschillende kleuren en geuren. Nouja, verschillende geuren dan misschien niet maar wel in verschillende kleuren! Naast dat je een kleur kan kiezen, moet je ook een keuze maken tussen een Eleaf mod met losse mod batterijen of een ingebouwde accu. Als je voor een Eleaf mod gaat met losse mod batterijen dan kan je gemakkelijk je de batterijen uit de mod halen en plaatsen. Dat is handig als je een extra setje opgeladen mod batterijen bij je hebt. Even je batterijen wisselen en je hebt weer mod met volle batterijen! Deze losse batterijen moeten worden opgeladen in een externe lader. Als je een Eleaf mod kopen gaat met een interne accu, dan kan je uiteraard niet je accu verwisselen voor een volle accu. Daarin tegen kan je wél een Eleaf mod met interne accu opladen via USB! Dat is handig! Let daarbij wel op dat je een oplader gebruikt met het juiste ampère voor je mod!

Functies van een Eleaf mod

De mods van Eleaf hebben verschillende functies. Uiteraard zit er op een Eleaf mod altijd een wattage functie waarmee je zelf je wattage kan instellen! Maar naast de wattage modus is er vaak ook een temperature controle modus en een curve modus. Met de curve modus kan je zelf een wattage instellen voor bepaalde momenten dat je de vuurknop indrukt. Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat de mod voor de eerste seconde 30% meer wattage geeft dan dat je hebt ingesteld. Dit helpt om dikke coils die veel tijd nodig hebben om op te warmen, sneller op temperatuur te krijgen! De temperature controle modus leest de warmte van je coil. Door kleine verschillen in de weerstand van de coil, weet de mod hoe warm de coil is. Door een maximale temperatuur in te stellen zeg je tegen de mod dat de temperatuur van de coil niet warmer mag worden dan wat je hebt ingesteld. Als de coil die temperatuur bereikt, dan geeft de mod minder watt af waardoor de coil niet over de maximale temperatuur gaat. Hierdoor kan je voorkomen dat je katoen verbrandt en dat je dry hits krijgt!