0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Ehpro box mod

De box mods van Ehpro vind je hier bij Damp-e! De mods van Ehpro werken met een ingebouwde batterij of met losse mod batterijen. Als de mod gebruikt maakt van een ingebouwde batterij hoef je dus geen losse mod batterijen aan te schaffen. De box mods hebben een 510-connector waardoor de meeste clearomizers passen op de box mods!

Er zijn geen producten voor deze zoekterm.

De mods van EHPRO

De mods van EHPRO geven je een boel mogelijkheden. Uiteraard kan je met een EHPRO mod je wattage instellen maar ze kunnen nog veel meer! Ga je een EHPRO mod kopen? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Meer weten?

Wat is een (box) mod?

Een EHPRO mod is de batterij van je e-sigaret! Met een mod kan je veel verschillende dingen instellen. Daarom heeft een mod altijd een schermpje waarop je al je instellingen kan aflezen. Dat is wel zo handig! Een mod werkt vaak met losse mod batterijen. Deze batterijen kan je zelf plaatsen en moet je opladen in een externe oplader. Deze batterijen zijn speciaal bedoeld om krachtig te kunnen ontladen en vind je daarom ook niet zomaar in je lokale supermarkt! Er zijn ook mods met een ingebouwde accu. Deze EHPRO mod kan je gewoon met USB opladen. Let daarbij wel op dat je de juiste ampère oplader gebruikt!

De term box mod is ondertussen al een beetje een oude term geworden. Toen mods net mainstream begonnen te worden waren de mods vaak vierkant qua uiterlijk. Daarom werden deze mods 'Box Mods' genoemd!

EHPRO mod staat voor kwaliteit!

Een EHPRO mod kan hoge wattages leveren! Sommige mods van EHPRO gaat tot wel over de 100 watt aan kracht wat ze kunnen leveren! Voor krachtige sub-ohm tankjes en bijvoorbeeld drippers zijn hogere wattages, vaak tussen de 40 en 80 watt, nodig om voldoende damp te kunnen maken. De EHPRO mods leveren deze wattages met gemak!

Maar de kwaliteit van EHPRO toont zich niet alleen in de materialen en bouwkwaliteit. Ook de functionaliteiten op een EHPRO mod zijn van hoge kwaliteit. Zo hebben de meeste EHPRO mod een temperature controle modus en curve modus, naast de bekende wattage modus natuurlijk. Met temperature controle kan je een maximaal wattage instellen waar de coil niet overheen kan gaan. Door kleine verschillen in de weerstand van de coil te meten, kan de EHPRO mod meten hoe warm de coil wordt. Als de coil warmer wordt dan het ingestelde maximale temperatuur dan verlaagt de mod het wattage tijdelijk. Hiermee kan je voorkomen dat je katoen verbrandt en dat je 'dry hits' krijgt! Met de curve modus kan je een curve instellen voor je wattage. Dat houdt in dat je het wattage kan aanpassen afhankelijk van hoe lang de vuurknop wordt ingedrukt. Dit is vooral handig voor coils die meer tijd nodig hebben om op te warmen. Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat de eerste anderhalve seconde de EHPRO mod 30 watt extra geeft. Zo wordt je coil lekker snel warm en hoef je minder lang te wachten!