McMystic Kanna Extract 10x

15
Op voorraad Op Ma/Vr besteld voor 23:30 = Morgen in huis
  • Bezorging ma-vr voor 23:30 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €25
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Achteraf betalen
  • 5000+ klanten geven ons een 9.4/10

Productinformatie

McMystic Kanna Extract 10x (Sceletium tortuosum) is een extract van het kruid dat zijn oorsprong vindt in Zuid Afrika en werd door de Khoikhoi bevolking gekauwd, gerook, als thee gedronken of gesnoven. Het kruid werd van origine voornamelijk gebruikt om stress te verlichten en de stemming een boost te geven. het verschil tussen de standaard Kanna en het Kanna extract 10x is dat de extract 10x sterker is dan de standaard Kanna. Wil je graag wat meer weten over dit kruid? Hier onder vertellen wij je graag wat meer over Kanna!

Effecten van Kanna

Zoals eerder al genoemd werd Kanna van origine veel gebruikt om stress te verminderen, maar daarnaast zou het ook kunnen werken tegen angst en depressie. Veel mensen geven aan dat het helpt te ontspannen en een blij gevoel veroorzaakt. Hoewel de uitwerking van perzoon tot persoon kan verschillen ervaren de meeste mensen die Kanna hebben gebruikt allereerst een kleine energieboost en een blij en zorgeloos gevoel. Voor de meeste mensen werkt Kanna sociaal stimulerend, dat wil zeggen dat het sommige mensen kan helpen om gemakkelijker sociale interacties aan te gaan. Over het a lgemeen ervaren de meeste mensen die Kanna hebben gebruikt na ongeveer een uur juist een ontspannen gevoel. Het effect dat ervaren kan worden na het gebruik van Kanna hangt natuurlijk sterk af van de hoeveelheid Kanna die wordt gebruikt. Het wordt aangeraden om eerst met een licht dosis te beginnen om te zien hou je lichaam op Kanna reageerd. Wanneer je Kanna voor het eerst gaat gebruiken wordt het aangeraden om eerst de standaard Kanna te proberen voordat je een extract gaat uitproberen.

Hoe wordt Kanna gebruikt?

Kanna kan zoals eerder al genoemd op verschillende manieren gebruikt worden. De oudste methodes voor het gebruik van Kanna zijn het kouwen en roken van dit kruid. Tegenwoordig zijn er een hoop Kanna extracten op de markt, deze kun je ook gemakkelijk snuiven of je kunt er thee van zetten. Wanneer Kanna wordt gesnoven wordt de werkzame stof het snelst in je lichaam opgenomen en zal je ook het snelt een effect hebben. Wanneer je liever een wat rustioger opkomend effect wilt kun je er beter thee van zetten. Naast het roken van Kanna kan dit kruid ook worden verdampt in een vaporizer, de verdamping vind plaats vanaf ongeveer 190°C.

Fabrikant informatie

McMystic is een bedrijf dat zich volledig richt op het produceren van kruiden, extracten, supplementen en zaden met een breed scala aan potentiele uitwerkingen. Na een jarenlange zoektocht heeft McMystic een breed assortiment aan kruiden, extracten, supplementen en zaden weten te vergaren. Ben jij opzoek naar een kruid of supplement met een specifieke uitwerking? Dan is de kans groot dat een van de producten van McMystic je precies kan bieden wat je zoekt!

Specificaties

Merk
McMystic
Geschikt om thee van te zetten
Ja
Gewenste ervaring
Energie, Euforisch, Psychedelisch
Samenstelling
Ongemengd
Soorten
Kanna
Type kruiden
Bladeren
Verpakking bevat
Extracten

9.3
8035 Onze score met 8035 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Snelle levering

Lydia Kok
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snelle levering! Tevreden over de produkten die doen waarvoor ze dienen.

Ingeborg Caubergh
Geverifieerde klant van Damp-e.nl