Psychedelische kruiden

Wil je graag op vakantie maar ben je bang voor het vliegtuig? Opzoek naar een vakantiebestemming op tripadvisor, maar heb je niet de locatie kunnen vinden waar je graag heen wou? Geen probleem, wij hebben alle nodige kruiden in het assortiment voor een geweldige trip!

40 resultaten
Standaard
Sage Salvia divinorum leaves 5 10 en 20gram_7
3,95
Indian spirit Yopo_1
7,50
Red virola_1
9,95
Sinicuichi_1
14,75
Chaliponga_1
9,95
Indian Spirit Wormwood Extract 10x
12,95
Indian Spirit Blue Lotus Extract 20x
9,95
MCsmart ololiuqui rivea corymbosal_1
7,95
MCsmart Morning glory ipomoea Purpurea 300zadenl_1
5,95
Mcsmart baby hawaiian woodrose argyreia 10zadenl_1
8,95
Mcsmart Yopo Anadenanthera peregrina 15zadenl_1
5,95
MCsmart Passion Flower 5x extract 5graml_1
12,95
MCsmart Absinthe 10x extraxt 5gramMl_1
12,95
McMystic Kanna Extract 40x
30,00
Mcsmart Kanna 20x exctractL_1
20,00
Mcsmart Kanna 10x exctractL_1
15,00
Mcsmart Kanna 5grL_1
13,00
Indian Elements Salvia 5xL_1
12,00
Muza Sativa Blend
9,50
Indian spirit wormwoodL_1
6,50
Indian spirit salvia 80xL_1
28,50
Indian spirit salvia 40xL_1
23,50
Indian spirit  salvia 30xL_1
20,50
Indian spirit  salvia 20xL_1
11,90
Pagina

9.3
8522 Onze score met 8522 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supeesnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Waar komen psychedelische kruiden vandaan?

Psychedelische kruiden zijn terug te vinden in alle culturen wereldwijd en worden al sinds mensenheugenis gebruikt in rituelen van bijna elke religie. Vele sjamanen en medicijnmannen van over de hele wereld gebruikten deze psychedelische kruiden om in contact te komen met de geestenwereld of de goden wereld. Door de mogelijk hallucinerende werking van sommige van deze kruiden worden psychedelische kruiden ook al eeuwen gebruikt om visioenen te kunnen verkrijgen. Tegenwoordig zullen de meeste mensen hoofdzakelijk psychedelische kruiden kopen voor recreatief gebruikt, maar er zijn zeker culturen te vinden waar deze kruiden nog steeds in hun rituelen voorkomen.

Sommige van deze kruiden bevatten bepaalde stoffen zoals DMT of MAO-remmers. Van een combinatie van een kruid dat DMT bevat en een kruid dat MAO-remmers bevat kan een brouwsel gemaakt worden, zo’n brouwsel wordt ook wel Ayahuasca genoemd. Ayahuasca vind zijn oorsprong in Zuid-Amerika, en is de basis van de traditionele geneeskunst voor tenminste 75 verschillende inheemse stammen in het Amazonegebied. De medicijnmannen die daar curandero’s worden genoemd, ontdekten dat sommige combinaties van kruiden een potente en helende werking hadden. Deze werden samengevoegd en hier werd een soort thee van gebrouwen. Er zijn veel verschillende combinaties die samen een Ayahuasca vormen. Er wordt door de wetenschap nog veel onderzoek gedaan naar de werking van Ayahusca’s, zo zou het mogelijk kunnen helpen tegen stress en derpessies door onderandere de MAO-remmers. MAO-remmers zitten namelijk ook in farmaceutische antidepressiva. Het verschil tussen de farmaceutische antidepressiva en een Ayahuasca is dat in antidepressiva een chemische variant van MAO-remmers wordt gebruikt, terwijl dit in een Ayahuasca een natuurlijke variant is.

Wat doen psychedelische kruiden?

Je kunt een hoop verschillende psychedelische kruiden kopen, en er zijn ook bijna net zoveel verschillende mogelijke effecten. Van sommige van deze kruiden wordt gezegd dat ze een hele milde werking hebben en voornamelijk rustgevend zouden werken en lichte euforie zouden veroorzaken. Er zijn ook kruiden te vinden waarvan de mogelijke effecten zouden kunnen zorgen voor hallucinaties. Kortom in deze categorie kan je psychedelische kruiden kopen die je kunnen helpen ontspannen maar ook kruiden die je zo maar de trip van leven zouden kunnen geven.

Hoe gebruik je psychedelische kruiden?

Van veel van deze psychedelische kruiden wordt over het algemeen thee gezet of een aftreksel van gemaakt, er zijn ook zaden te vinden die worden gegeten of gekauwd en er zijn nog een aantal bladeren die gerookt of verdampt kunnen worden in een vaporizer. Welke manier van inname je voorkeur ook heeft, je zult tussen deze psychedelische kruiden waarschijnlijk wel iets vinden wat bij je past.