Indian Spirit

Misschien niet het eerste merk van Nederlandse bodem, maar wel een van de betere. Indian Spirit heeft een ruim assortiment aan verschillende kruiden, deze kruiden kunnen uiteen lopede effecten hebben op het lichaam. Kruiden die zorgen voor ontspanning of juist een energie boost! Bij de kruiden van Indian Spirit weet je zeker dat je zult vinden wat je nodig hebt.

60 resultaten
INDIAN SPIRIT WORMWOOD KRUIDEN-min (1)
 6,50
Indian Spirit Blends Wild Chill
 8,50
Indian Spirit Blends Starry Nights
 8,50
Indian Spirit Blends Soothing High
 9,50
Indian Spirit Blends Rasta High
 12,50
Indian Spirit Blends Psy High
 11,95
Indian Spirit Blends Magic Kratom
 8,50
Indian Spirit Blends Love Elixer
 8,50
Indian Spirit Blends Forest Dreams
 8,50
Indian Spirit Blends Energy Booster
 8,95
Indian Spirit Blends Body and Mind
 9,50
Indian Spirit Blends Ablaze
 11,95
Indian Spirit Maconha Brava
 18,95
Indian Spirit Sweet Woodruff
 7,95
Indian Spirit Raspberry
 8,50
Indian Spirit Mexican Tarragon
 14,95
Indian Spirit Marshmallow
 5,95
INDIAN SPIRIT MULUNGU-min
 10,50
INDIAN SPIRIT MARIHUANILLA-min
 9,95
INDIAN SPIRIT PINK LOTUS-min
 11,95
INDIAN SPIRIT SKULLCAP-min
 7,95
INDIAN SPIRIT TRIBULUS EXTRACT KRUIDEN-min
 8,95
INDIAN SPIRIT VELVET BEAN KRUIDEN-min
 8,95
INDIAN SPIRIT RED KWAO KRUA KRUIDEN-min
 13,75
Pagina

Wie is Indian Spirit

Indian Spirit is één van de Nederlandse kruiden merken. In 2018 is het merk ontstaan en hier is een lange zoektocht aan vooraf gegaan. Het idee was om kruiden op de markt te brengen die de kwaliteit van leven positief kunnen beinvloeden door bijvoorbeeld ruimere inzichten te geven of gedachten op een positieve manier te beinvloeden. Niet alleen die visie, maar ook de manier waarop de kruiden worden verbouwd moet op dezelfde manier gebeuren. Denk om de natuur en de natuur denkt ook aan jouw.

Het Indian Spirit assortiment

Wil je graag kruiden van Indian Spirit kopen, maar je weet nog niet precies wat precies? We begrijpen dat door het ruime assortiment kruiden het best lastig kan zijn om een keuze te maken. Daarom hebben wij dan ook handige filters gemaakt om je opweg te helpen de juiste kruiden te vinden. Ook is het belangrijk om te weten wat voor een soort effect je van de kruiden verwacht, hierom is het belangrijk dat je je goed in leest voordat je Indian Spirit kruiden kopen.

Kruiden of supplementen van Indian Spirit

In het uitgebreide assortiment van Indian Spirit kun je niet alleen losse kruiden kopen, maar ook supplementen of zelfs salvia. Losse kruiden zijn geschikt om thee van te zetten, sommige kruiden kunnen worden gebruikt als tabaksvervanger of zijn geschikt voor in een vaporizer. Supplementen zijn te gebruiken voor een betere nachtrust of het stimuleren van de spijsvertering. Wil jij Indian Spirit kruiden bestellen? lees dan vooraf altijd even wat de mogelijke effecten zijn van de kruiden die je kiest, zo komje niet voor verassingen te staan.