Energieke kruiden

Kom je overdag energie te kort en kan je wel een boost gebruiken, gelukkig hebben wij voldoende kruiden die je daar wellicht bij kunnen helpen. Alle kruiden zijn zo zuiver mogelijk en natuurlijk allemaal afkomstig van moeder natuur!
27 resultaten
Standaard
Indian spirit Holly tree_1
8,95
Indian spirit Yerba mate_1
4,95
Indian spirit ashwagandha_2
5,50
Baloon pea_1
7,50
Indian Spirit Sakae Naa 25xIl_1
11,50
Indian Spirit Bali Kratom Hard Resin Extract
14,95
MCsmart Absinthe 10x extraxt 5gramMl_1
12,95
McMystic Kanna Extract 40x
30,00
Mcsmart Kanna 20x exctractL_1
20,00
Mcsmart Kanna 10x exctractL_1
15,00
Mcsmart Kanna 5grL_1
13,00
The Original Vaporbrothers Balancing Bleuss_1
7,95
The Original Vaporbrothers Revitalizingg_1
7,95
INDIAN SPIRIT CALAMUS KRUIDEN-min
6,50
Indian spirit  guaranaL_1
8,50
Indian elements absinth capulesL_2
10,95
indian elements cola nut capsulesL_1
10,95
Indian elements cola nutL_1
5,75
Indian elements ginkgo bilobaa_1
5,95
Indian elements guaranaL_1
7,25
Indian spirit HOLY tree_2
8,95
Indian spirit tincture white vein kratom_1
19,50
Indian spirit tincture Green vein Kratom_1
19,50
Indian Spirit Kra thum khok 50xL_1
11,50
Pagina

9.3
8014 Onze score met 8014 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Zeer snelle bezorging en goede prijs.

Bea Albesher
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Goed bedrijf

H Roose
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Waar komen energieke kruiden vandaan?

Energieke kruiden kopen is iets wat veel mensen waarschijnlijk onbewust al doen, er zijn namelijk een hoop producten te koop die energieke kruiden bevatten. Een van deze energieke kruiden is Guarana, dit kruid is afkomstig uit de tropische regenwouden van Brazilië en staat wereldwijd bekend als alternatief voor cafeïne. Ginkgo Biloba is een kruid dat afkomstig is uit de Zhejiang provincie in China, de boom waar dit blad aan groeit behoort tot een van de oudste boomsoorten die nog bestaan en zouden al 200 miljoen jaar op aarde te vinden zijn. Deze kruiden bestaan dus al eeuwen lang en worden tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt in producten die je waarschijnlijk vandaag de dag nog steeds consumeert.

Wat doen energieke kruiden?

Een van de effecten die alle energieke kruiden met elkaar delen is natuurlijk voor de hand liggend, ze voorzien je van een energie boost! Ideaal als je de energie mist om die drukke werkdag door te komen, wat langer door wilt kunnen gaan tijdens het sporten of als je moeite hebt om ’s ochtends op te starten. Ginkgo Biloba is een kruid dat in delen van Azië vooral veel in de winter gebruikt omdat het naast een oppeppende werking ook de bloedsomloop zou kunnen verbeteren. Een betere bloedsomloop zorgt er voor dat je minder snel koude handen of voeten krijgt in de koude maanden van het jaar, een goed alternatief voor het hoger zetten van de verwarming en een uitkomst voor de mensen die weinig tot geen verwarming tot hun beschikking hebben. Calamus zou naast energie opwekkend ook licht euforische effecten kunnen veroorzaken. Kortom in deze catagorie kun je energieke kruiden kopen voor het geval je af en toe een extra boost nodig hebt.

Hoe gebruik je energieke kruiden?

De meeste mensen die energieke kruiden kopen gebruiken deze om bijvoorbeeld thee van te trekken, maar het kan ook aan bijvoorbeeld koffie of een andere drank worden toegevoegd. Voor mensen die niet zo van thee houden en hun koffie liever zwart drinken is er een andere mogelijkheid, ze zouden bijvoorbeeld de Ginkgo Biloba kunnen gebruiken in combinatie met een vaporizer om op die manier toch een energie boost te kunnen krijgen om zo de rest van de dag door te kunnen komen of om de dag met wat meer energie te kunnen starten.