Energie

Kom je overdag energie te kort en kan je wel een boost gebruiken, gelukkig hebben wij voldoende kruiden die je daar wellicht bij kunnen helpen. Alle kruiden zijn zo zuiver mogelijk en natuurlijk allemaal afkomstig van moeder natuur!
21 resultaten
Indian Spirit Sakae Naa 25x 1
 11,50
Mcsmart Damiana 10x extract 4gram 1
 9,95
MCsmart Absinthe 10x extraxt 5gram 1
 12,95
McMystic Kanna Extract 40x
 30,00
Mcsmart Kanna 20x exctract 1
 20,00
Mcsmart Kanna 10x exctract 1
 15,00
Mcsmart Kanna 5gr 1
 13,00
The Original Vaporbrothers Balancing Bleus 1
 7,95
The Original Vaporbrothers Feelin fine 1
 7,95
The Original Vaporbrothers Revizalizing 1
 7,95
INDIAN SPIRIT CALAMUS KRUIDEN-min
 6,50
Indian spirit  guarana 1
 8,50
Indian elements  guarana capsules 1
 10,95
indian elements cola nut capsules 1
 10,95
Indian elements cola nut 1
 5,75
Indian elements ginkgo biloba 1
 5,95
Indian elements  guarana poeder 1
 7,25
Indian Spirit Kra thum khok 50x 1
 11,50
Indian Spirit Green Vein Extract 25x
 14,95
Indian Spirit Bali Kratom Hard Resin Extract
 14,95
INDIAN SPIRIT GINKO BILOBA KRUIDEN-min (1)
 6,95

9.3
7247 Onze score met 7247 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

S'avonds om 20.30 besteld, de volgende ochtend om 10.30 in huis. Echt top!

Barbara Vacca

Snel verzonden, goed verpakt

B

Waar komen energieke kruiden vandaan?

Energieke kruiden kopen is iets wat veel mensen waarschijnlijk onbewust al doen, er zijn namelijk een hoop producten te koop die energieke kruiden bevatten. Een van deze energieke kruiden is Guarana, dit kruid is afkomstig uit de tropische regenwouden van Brazilië en staat wereldwijd bekend als alternatief voor cafeïne. Ginkgo Biloba is een kruid dat afkomstig is uit de Zhejiang provincie in China, de boom waar dit blad aan groeit behoort tot een van de oudste boomsoorten die nog bestaan en zouden al 200 miljoen jaar op aarde te vinden zijn. Deze kruiden bestaan dus al eeuwen lang en worden tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt in producten die je waarschijnlijk vandaag de dag nog steeds consumeert.

Wat doen energieke kruiden?

Een van de effecten die alle energieke kruiden met elkaar delen is natuurlijk voor de hand liggend, ze voorzien je van een energie boost! Ideaal als je de energie mist om die drukke werkdag door te komen, wat langer door wilt kunnen gaan tijdens het sporten of als je moeite hebt om ’s ochtends op te starten. Ginkgo Biloba is een kruid dat in delen van Azië vooral veel in de winter gebruikt omdat het naast een oppeppende werking ook de bloedsomloop zou kunnen verbeteren. Een betere bloedsomloop zorgt er voor dat je minder snel koude handen of voeten krijgt in de koude maanden van het jaar, een goed alternatief voor het hoger zetten van de verwarming en een uitkomst voor de mensen die weinig tot geen verwarming tot hun beschikking hebben. Calamus zou naast energie opwekkend ook licht euforische effecten kunnen veroorzaken. Kortom in deze catagorie kun je energieke kruiden kopen voor het geval je af en toe een extra boost nodig hebt.

Hoe gebruik je energieke kruiden?

De meeste mensen die energieke kruiden kopen gebruiken deze om bijvoorbeeld thee van te trekken, maar het kan ook aan bijvoorbeeld koffie of een andere drank worden toegevoegd. Voor mensen die niet zo van thee houden en hun koffie liever zwart drinken is er een andere mogelijkheid, ze zouden bijvoorbeeld de Ginkgo Biloba kunnen gebruiken in combinatie met een vaporizer om op die manier toch een energie boost te kunnen krijgen om zo de rest van de dag door te kunnen komen of om de dag met wat meer energie te kunnen starten.