Salvia extract

Stel je voor dat je een mysterieuze fles vindt in een antiekwinkel, vol met een geheimzinnige vloeistof. Na enige onderzoek ontdek je dat het een Salvia extract is, een krachtige stof die wordt gebruikt voor recreatieve doeleinden. Je voelt de adrenaline door je lichaam stromen en je vraagt je af wat voor avonturen je kunt beleven met deze magische substantie. Dus bereid je voor om deze betoverende wereld te ontdekken en te leren over het geheimzinnige Salvia extract! Lees onderaan de pagina verder voor meer informatie!

7 resultaten
Standaard
Indian Elements Salvia 5xL_1
12,00
Indian spirit salvia 80xL_1
28,50
Indian spirit salvia 40xL_1
23,50
Indian spirit  salvia 30xL_1
20,50
Indian spirit  salvia 20xL_1
11,90
Indian spirit  salvia 10xL_1
15,50
Indian spirit  salvia 5xL_1
10,50

9.3
8014 Onze score met 8014 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Zeer snelle bezorging en goede prijs.

Bea Albesher
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Goed bedrijf

H Roose
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Wat is Salvia extract?

Salvia extract is een hallucinogeen middel dat wordt verkregen uit de bladeren van de Salvia plant. De plant bevat de psychoactieve stof Salvinorin A, die verantwoordelijk is voor de hallucinogene effecten van het extract. Salvinorin A is een van de sterkste hallucinogene stoffen die bekend zijn, en kan al effect hebben bij zeer kleine hoeveelheden.

Het gebruik van Salvia extract is al eeuwenoud en was vooral bekend bij de Mazateken, een inheemse groep in Mexico. Zij gebruikten het extract voor religieuze en genezingsdoeleinden tijdens ceremoniën. Tegenwoordig wordt Salvia extract voornamelijk recreatief gebruikt om de intense hallucinogene effecten te ervaren.

Hoe werkt Salvia extract?

Salvia extract heeft een unieke werking in vergelijking met andere hallucinogene stoffen. Het beïnvloedt vooral de kappa-opioïdreceptoren in de hersenen, in tegenstelling tot de meeste andere hallucinogene stoffen die de serotoninereceptoren beïnvloeden. Kappa-opioïdreceptoren spelen een belangrijke rol bij de regulatie van pijn, stemming en perceptie, en het beïnvloeden van deze receptoren kan leiden tot hallucinogene effecten.

Het effect van Salvia extract op de kappa-opioïdreceptoren zorgt voor een verandering in de manier waarop de hersenen informatie verwerken, wat kan leiden tot intense hallucinaties en veranderingen in de perceptie van de werkelijkheid. Dit kan leiden tot een verstoord gevoel van tijd en ruimte en vervormingen van de waarneming van het lichaam.

Hoewel Salvia extract voornamelijk de kappa-opioïdreceptoren beïnvloedt, zijn er ook andere receptoren in de hersenen die mogelijk betrokken zijn bij de werking van het middel.

Wat zijn de effecten van Salvia extract?

Salvia extract kan verschillende effecten hebben, afhankelijk van de dosering en de manier waarop het wordt ingenomen. In lage doses kan het zorgen voor een lichte, euforische high, vergelijkbaar met cannabis, waarbij gebruikers een gevoel van ontspanning en een verhoogde waardering van muziek en kleuren kunnen ervaren.

In hogere doses kan Salvia extract echter leiden tot intense visuele en mentale hallucinaties, waarbij gebruikers mogelijk het contact met de realiteit verliezen. Veelgehoorde effecten zijn veranderingen in de perceptie van tijd en ruimte, het gevoel in een andere dimensie te zijn, en een verstoord gevoel van het eigen lichaam.

De effecten van Salvia extract kunnen binnen enkele seconden optreden en enkele minuten tot enkele uren aanhouden, afhankelijk van de dosering en manier van inname. De duur en intensiteit van de effecten kan variëren van persoon tot persoon, en is afhankelijk van factoren zoals de gebruikte dosis, de setting, de gemoedstoestand van de gebruiker en de ervaring met hallucinogene stoffen.

Hoe gebruik je Salvia extract?

Salvia extract kan op verschillende manieren worden ingenomen, waaronder roken, kauwen of inhaleren van een extract. Roken is de meest voorkomende manier van gebruik, en kan snel effect hebben, maar het effect kan ook snel afnemen. Het kauwen van de bladeren of het gebruik van een extract kan langer duren voordat het effect optreedt, maar de effecten kunnen ook langer aanhouden.

Hoe kun je Salvia extract verantwoordelijk gebruiken?

Salvia extract kan op verschillende manieren worden ingenomen, waaronder roken, kauwen of inhaleren van een extract. Roken is de meest voorkomende manier van gebruik, en kan snel effect hebben, maar het effect kan ook snel afnemen. Het kauwen van de bladeren of het gebruik van een extract kan langer duren voordat het effect optreedt, maar de effecten kunnen ook langer aanhouden.

Bij het roken van Salvia extract wordt het meestal verbrand in een pijp of bong, waardoor de gebruiker de damp kan inhaleren. Dit kan leiden tot een snelle en intense high, maar de effecten zullen waarschijnlijk ook sneller afnemen. Het kauwen van de bladeren van de Salvia plant of het gebruik van een extract wordt meestal gedaan door de bladeren of het extract in de mond te houden en erop te kauwen, zodat de werkzame stoffen door de slijmvliezen in de mond worden opgenomen.

Bij het gebruik van Salvia extract is het belangrijk om de dosering goed in de gaten te houden en verantwoordelijk te gebruiken. Begin altijd met een kleine dosis en wacht de effecten af voordat je meer neemt. Het is ook belangrijk om in een veilige en vertrouwde omgeving te zijn, bijvoorbeeld in een huiselijke omgeving met vrienden of bekenden, en ervoor te zorgen dat er een tripsitter aanwezig is om te helpen in geval van problemen.

Gebruik Salvia extract niet als je zwanger bent, borstvoeding geeft, een psychiatrische aandoening hebt of medicatie gebruikt die kan interageren met Salvia extract. Houd er rekening mee dat Salvia extract een potentieel risicovol middel is en niet geschikt is voor iedereen. Overleg bij twijfel altijd met een professional voordat je het gaat gebruiken.