Kratom

Kratom wordt al eeuwen lang gebruikt in landen van Zuidoost-Azië. Kratom is in verschillende soorten beschikbaar en iedere soort kratom heeft ook een ander effect. Kratom wordt onderverdeeld in 4 verschillende kleuren: green, red, white en yellow. Kratom is beschikbaar in twee varianten:

34 resultaten
Standaard
Kratopia  Kratom x blue lilly liqoud_1
12,95
Kratok x kanna liqoud_1
12,95
Kratom liqouid_1
12,95
Indian spirit kratom red maeng da 1
7,95
Indian Spirit Red Vein Extract 25x
14,95
Indian Spirit Green Vein Extract 25x
14,95
Indian Spirit Bali Kratom Hard Resin Extract
14,95
Mcsmart kratom 20x extractl_1
15,00
Mcsmart kratom 15x extractl_1
12,00
Indian spirit red maeng da capsules-1
19,95
Indian spirit super red capsules-1
19,95
Indian spirit green maeng da capsules-1
19,95
Indian spirit  kratom yellow baliL_1
7,95
Indian spirit  kratom yellow hulu kapuasL_1
7,95
Indian spirit kratom sumatra yellowL_1
7,95
Indian spirit  kratom yellow maeng daL_1
7,95
Indian spirit  kratom white maeng daL_1
7,95
Indian spirit kratom sumatra whiteL_1
7,95
Indian spirit kratom red thaiL_1
7,95
Indian spirit kratom red borneoL_1
7,95
Indian spirit kratom red maeng daL_1
7,95
Indian spirit sumatra red kratomL_1
7,95
Indian spirit  kratom green borneoL_1
7,95
Indian spirit kratom green baliL_1
7,95
Pagina

9.3
8091 Onze score met 8091 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Snel netjes en goed geregeld

Michael Klok
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Super snelle levering. Netjes verpakt.

Enrico Lameijer
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Waar komt kratom vandaan?

Kratom vind zijn oorsprong in Zuidoost-Azië en wordt daar al eeuwen gebruikt voor een breed scala aan doeleinden. Er zijn 4 verschillende kleuren kratom: green, red, white en yellow. In de verschillende kleur categorieën zijn weer verschillende soorten te krijgen, dit zijn onder andere Maeng Da kratom, Borneo kratom, Sumatra kratom en Bali kratom. Een deel van deze namen staat voor het land van herkomst. Aan iedere kleur en soort kratom wordt een andere combinatie effecten toegeschreven. Maeng Da kratom is waarschijnlijk de meest bekende variant die te vinden is, Maeng Da komt van origine uit Thailand.


Vroeger werd kratom veel gebruikt door boeren en mensen die zwaar werk verrichten. Maar door de ontdekking van de verschillende soorten Kratom zijn er tegenwoordig ook mensen die Kratom kopen om een betere focus te kunnen behouden bij taken die veel concentratie vereisen.


Wat voor soorten kratom zijn er?

• Maeng Da kratom: wordt geliefd omdat het stimulerend zou kunnen werken, euforische gevoelens zou kunnen veroorzaken en de cognitieve functies zou kunnen verbeteren.

• Green Malay kratom: komt van origine uit Maleisië en is groen van kleur. Bij lage doseringen zou deze variant kratom een stimulerende werking hebben, terwijl het bij hogere doseringen meer ontspannend zou werken.

• Borneo kratom: komt zoals de naam al doet vermoeden uit Borneo en zou een van de meest ontspannende vormen van kratom zijn.

• Bali Kratom: zou zowel kunnen werken als energie booster en staat vaak ook bekend als stemmingsverbeteraar.

Hoe gebruik je kratom?

Kratom is op meerdere manieren te gebruiken. Een van de meest gebruikelijke manieren waarop kratom wordt gebruikt is door het in poeder vorm met eten of drinken te mengen. Kratom extract is een poeder en daarom lastig om direct te consumeren. Kratom wordt ook toegevoegd aan thee vaak in combinatie met honing of suiker. Ook is er een makkelijkere vorm van kratom beschikbaar, namelijk in capsules. Kratom capsules zijn eenvoudig te doseren en een stuk makkelijker in gebruik. De traditionele manier van het gebruiken van kratom is door de verse blaadjes te kauwen. Kortom wil jij kratom kopen, dan vind je alles wat je nodig hebt in deze categorie.