White kratom

Kratom, dit kruid is verkrijgbaar in een aantal verschillende “kleuren” maar wat houdt dit nou precies in? Met de verschillende kleuren Kratom wordt verwezen naar de kleur van de bladnerf, dat wil zeggen dat witte Kratom een witte bladnerf heeft en bijvoorbeeld groene Kratom juist een groene bladnerf. De kleur van de bladnerf bepaald voor een groot deel de effecten van de Kratom, de ene kleur is meer ontspannend terwijl de andere kleur meer stimulerend is. Wij jij graag wat meer informatie over witte Kratom? Onderaan deze pagina leggen wij je hier graag wat meer over uit!

9 resultaten
Standaard
Indian spirit tincture white vein kratom_1
19,50
Indian spirit white maeng da capsules-1
19,95
INDIAN SPIRIT WHITE BORNEO KRUIDEN-min (1)
7,95
Indian spirit  kratom white baliL_1
7,95
Indian spirit  kratom white maeng daL_1
7,95
Indian spirit kratom sumatra whiteL_1
7,95
Kratopia white borneoL_1
14,95
KRATOPIA WHITE BALI 50G
14,95
Kratopia white maeng daL_1
14,95

9.3
8524 Onze score met 8524 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supersnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Wat is het effect van witte Kratom?

Kratom bladeren met een witte bladnerf worden over het algemeen omschreven als een energieke Kratom soort. Men geeft aan dat de witte Kratom over het algemeen kan worden omschreven als energie en stemming verhogend. Witte kratom wordt veel gebruikt door mensen die een oppepper nodig hebben in zowel energie als ook concentratie en motivatie. De daadwerkelijke effecten van witte Kratom hangt wel nog van de specifieke soort Kratom af. We hebben het hier dan dus niet meer over de kleur van de kratom maar over de soort kratom. Zo is er onder andere een White Bali, White Borneo en een White Maeng Da Kratom. Elke Kratom soort heeft zijn eigen specifieke effecten. Naast kleur en soort is er nog een belangrijke factor die invloed heeft op het effect van de Kratom, namelijk de hoeveelheid die wordt gebruikt. Lees je daarom voordat je Kratom koopt altijd eerst goed in om uit te vinden welke kleur en soort Kratom het best past bij jouw wensen.