Kratopia kratom

Misschien niet het eerste Kratom merk van Nederlandse bodem, maar wel een van de betere. Kratopia heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten kratom, deze verschillende soorten kratom kunnen uiteen lopede effecten hebben op het lichaam. Kratom die kan zorgen voor ontspanning of juist een energie boost kunnen geven! Bij de kratom van Kratopia weet je zeker dat je zult vinden wat je nodig hebt.

17 resultaten
Standaard
Kratopia  Kratom x blue lilly liqoud_1
12,95
Kratok x kanna liqoud_1
12,95
Kratom liqouid_1
12,95
Kratopia bali kratom capsulesL_2
18,95
KRATOPIA THAI KRATOM CAPSULES
18,95
Kratopia maeng da kratom capsulesL_1
18,95
Kratopia white borneoL_1
14,95
Kratopia red borneoL_1
14,95
KRATOPIA WHITE BALI 50G
14,95
Kratopia white maeng daL_1
14,95
Kratopia super bali goldL_1
14,95
KRATOPIA YELLOW BORNEO 50G
14,95
KRATOPIA GREEN MAENG DA 50G
14,95
Kratopia green borneoL_1
14,95
Kratopia red maeng daL_1
14,95
Kratopia red baliL_1
14,95
KRATOPIA GREEN BALI 50G
14,95

9.3
8522 Onze score met 8522 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supeesnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Wie is Kratopia

Kratopia is een van de weinige Nederlandse kratom merken. In 2010 is het merk ontstaan en hier is een lange zoektocht aan vooraf gegaan. Het idee was om de beste kwaliteit kratom op de markt te brengen die de kwaliteit van leven positief kunnen beinvloeden. Niet alleen die visie, maar ook de manier waarop de kratom wordt verbouwd, geoogst en verwerkt moet op dezelfde manier gebeuren. Denk om de natuur en de natuur denkt ook aan jouw.

Het Kratopia assortiment

Wil je graag kratom kopen van het merk Kratopia, maar je weet nog niet precies wat precies? We begrijpen dat door het ruime assortiment aan verschillende soorten kratom het best lastig kan zijn om een keuze te maken. Het belangrijkste om te weten is wat voor een soort effect je van de verschillende kratom soorten kunt verwachten, hierom is het belangrijk dat je je goed in leest voordat je Kratopia kratom kopen.

Kratom soorten van Kratopia

In het uitgebreide assortiment van Kratopia vind je zoals eerder genoemd een hoop verschillende soorten kratom die allemaal een ander effect kunnen geven. zo zijn er kratom soorten die vooral worden gebruikt om een energie boost te geven, maar zijn er ook soorten die juist voor diepe ontspanning kunnen zorgen of de stemming kunnen verbeteren! Wil jij Kratopia kratom bestellen? lees dan vooraf altijd even wat de mogelijke effecten zijn van de kruiden die je kiest, zo komje niet voor verassingen te staan.