kratopia

Misschien niet het eerste Kratom merk van Nederlandse bodem, maar wel een van de betere. Kratopia heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten kratom, deze verschillende soorten kratom kunnen uiteen lopede effecten hebben op het lichaam. Kratom die kan zorgen voor ontspanning of juist een energie boost kunnen geven! Bij de kratom van Kratopia weet je zeker dat je zult vinden wat je nodig hebt.

14 resultaten
KRATOPIA BALI KRATOM CAPSULES
 18,95
KRATOPIA THAI KRATOM CAPSULES
 18,95
KRATOPIA WHITE BORNEO 50G
 14,95
KRATOPIA RED BORNEO 50G
 14,95
KRATOPIA WHITE BALI 50G
 14,95
KRATOPIA SUPER BALI GOLD 50G
 14,95
KRATOPIA YELLOW BORNEO 50G
 14,95
KRATOPIA GREEN BORNEO 50G
 14,95
KRATOPIA RED MAENG DA 50G
 14,95
KRATOPIA RED BALI 50G
 14,95
KRATOPIA GREEN BALI 50G
 14,95
KRATOPIA MAENG DA KRATOM CAPSULES
 18,95
KRATOPIA WHITE MAENG DA 50G
 14,95
KRATOPIA GREEN MAENG DA 50G
 14,95

Wie is Kratopia

Kratopia is een van de weinige Nederlandse kratom merken. In 2010 is het merk ontstaan en hier is een lange zoektocht aan vooraf gegaan. Het idee was om de beste kwaliteit kratom op de markt te brengen die de kwaliteit van leven positief kunnen beinvloeden. Niet alleen die visie, maar ook de manier waarop de kratom wordt verbouwd, geoogst en verwerkt moet op dezelfde manier gebeuren. Denk om de natuur en de natuur denkt ook aan jouw.

Het Kratopia assortiment

Wil je graag kratom kopen van het merk Kratopia, maar je weet nog niet precies wat precies? We begrijpen dat door het ruime assortiment aan verschillende soorten kratom het best lastig kan zijn om een keuze te maken. Het belangrijkste om te weten is wat voor een soort effect je van de verschillende kratom soorten kunt verwachten, hierom is het belangrijk dat je je goed in leest voordat je Kratopia kratom kopen.

Kratom soorten van Kratopia

In het uitgebreide assortiment van Kratopia vind je zoals eerder genoemd een hoop verschillende soorten kratom die allemaal een ander effect kunnen geven. zo zijn er kratom soorten die vooral worden gebruikt om een energie boost te geven, maar zijn er ook soorten die juist voor diepe ontspanning kunnen zorgen of de stemming kunnen verbeteren! Wil jij Kratopia kratom bestellen? lees dan vooraf altijd even wat de mogelijke effecten zijn van de kruiden die je kiest, zo komje niet voor verassingen te staan.