0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Klantervaringen

Damp-e staat voor service en dat dragen wij graag uit. Iedereen die een vraag heeft mag ons dan ook altijd bellen of mailen! Wij nemen alle tijd voor je zodat je goed geïnformeerd wordt en je vraag ook daadwerkelijk wordt beantwoord. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze e-sigaret winkel in Zeist waar je kosteloos e-sigaretten en e-liquids kunt uitproberen. Zo weet je vooraf precies waar je aan begint en wat je koopt. Wij geven je graag een persoonlijk advies op maat.
Onze missie is om van iedere bezoeker een tevreden klant te maken. Met regelmaat ontvangen wij positieve reacties van klanten welke wij niet alleen voor onszelf willen houden. Een greep uit deze reacties zijn hieronder terug te lezen.

Eelco, 46 jaar

Na 22 jaar te hebben gerookt (Drum shag) was het een flinke opgave om daar pats boem mee te stoppen. Had al verschillende dingen geprobeerd maar langer dan 2 dagen zonder lukte mij niet. Met de hulp van Damp-e ben ik over op de esigaret. We zijn nu een half jaar verder en ik kan me niet eens meer voorstellen dat ik om het half uur een sjekkie draaide. Ook mijn gezondheid is aanzienlijk verbeterd.

Jan-Willem, 29 jaar

In de winkel heb ik goed advies gekregen hoe ik het stoppen met roken aan moest pakken en heb een pakketje meegekregen. De normale sigaretten kon ik meteen links laten liggen, bespaarde veel geld en ook mijn vrouw zeurde niet meer over de rooklucht die ik bij mij droeg. In een woord geweldig!

Monique, 34 jaar

Ruim een jaar geleden stapte ik de winkel van Damp-e binnen om eens kennis te maken met de elektrische sigaret. Mijn missie was om te stoppen met roken. Vooral mijn huid en verkleuring van de tanden waren voor mij de trigger. Toen ik begon rookte ik 18mg liquids. Nu heb ik dit af kunnen bouwen naar 6mg en daarmee is de rookbehoefte flink afgenomen.

P. de Waal, 51 jaar

Ik rookte al vanaf mijn 16de en kreeg vooral de laatste tijd last van gezondheidskwaaltjes. Stoppen met roken was het advies van mijn huisarts. Ik ben op zoek gegaan naar middelen maar niets werkte. Toen ben ik in aanraking gekomen met de esmoker en wil niet meer terug. Na enkele weken werden mijn kwaaltjes stukken minder en begon ik me steeds beter te voelen. Damp-e heeft mij hierin zeer goed geadviseerd. Zonder hen was het waarschijnlijk niet gelukt. Ben jullie dus enorm dankbaar. Groet, Pieter.

Carmen, 27 jaar

In het begin vond ik het wel lastig om over te stappen naar elektrisch roken maar het is me toch gelukt. Wat ik mensen kan adviseren is je goed voor te laten lichten over welke liquid het beste bij je past. Koop een sigarettensmaak en geen fruit of snoepsmaakje als je wilt overstappen en let goed op de nicotine. Te weinig stilt niet genoeg de trek en van te zwaar wordt je licht in je hoofd.