U dient ouder dan 18 jaar te zijn om op deze webshop te bestellen.

Sorry.. U dient ouder dan 18 jaar te zijn om op deze webshop te bestellen.

Bel ons! 030 268 98 33
Boven de € 50,- gratis verzonden(NL)
betaal veilig met:Betaal Mogelijkheden
Volg ons!
Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

JUSTFOG 1453 Passthrough (Dubbel)

De Justfog 1453 is een zogenaamde ‘pass through’ e-sigaret. Wat dit betekent? Heel simpel: je kunt ook tijdens het opladen nog dampen. Bij een normale e-sigaret moet je wachten tot je e-sigaret is opgeladen voordat je kunt dampen. De Justfog zorgt er dus voor dat je niet meer hoeft te wachten! In deze set krijg je twee batterijen en twee tankjes: twee e-sigaretten dus. Makkelijk wanneer je er eentje op je werk of in je auto wil leggen.
Het bijvullen van het tankje gaat makkelijk zat: je schroeft je mondstuk van de tank en kunt gelijk je e-liquid bijvullen. En als je een e-sigaret wilt hebben die ook nog eens knap is, dan zit je bij de Justfog helemaal goed. Je hebt keuze uit maar liefst 5 designs: wat dacht je van een zwarte uitvoering met roze strepen? Als dit niks voor jou is kun je nog kiezen uit rood, zwart, wit en metaal. De e-sigaret ziet er vrij simpel en strak uit: geen groot apparaat met allerlei extra’s.

Capaciteit

De batterij van de Justfog 1453 beschikt over een capaciteit van 900mAh en is een Lithium-ion type. Het opladen van de batterij doe je door middel van een micro USB-kabel. De ingang voor de kabel zit aan de onderkant van de e-sigaret en daarnaast zit een LED-lampje. Als je batterij leeg is zal het LED-lichtje rood branden. Andersom wordt hij groen wanneer je batterij vol is. De batterij beschikt over een standaard eGo aansluiting waardoor je makkelijk het tankje los- en vast kunt schroeven. Ook kun je hem dankzij deze aansluiting makkelijk aansluiten op andere mods. Met deze set zou je beide tankjes kunnen vullen met een andere vloeistof en deze kunnen wisselen wanneer je wil.
Naast het LED-lampje vertelt ook de vuurknop hoeveel batterij je nog hebt dankzij verschillende kleuren. Zo heb je een mooie indicatie van hoelang je nog met je e-sigaret kunt doen. De batterij is uiteraard beschermt tegen overladen en kortsluiting.

Ultimate 1453 clearomizer

Bij de Justfog krijg je uiteraard een tankje meegeleverd. De tank die je in deze set vindt is de Ultimate 1453 clearomizer. Een tankje met een goede reputatie en prima prestaties. Zo zul je met deze tank geen liquid lekken en vul je je vloeistof makkelijk bij. De tank heeft een inhoud van 1.5 ml en heeft een goede airflow. Dankzij deze airflow is de smaak van je liquid optimaal en kun je extra genieten van je e-juice. Het vervangen van je coils gaat makkelijk en zonder teveel gedoe: wat wens je je nou nog meer?

Inhoud verpakking (dubbel)

 1. Ideaal review by Iwan Hewitt on 16-05-2016
  Beoordeling

  Echt ideaal dat je gewoon tijdens het opladen kan smoken!! Want je zal altijd zien dat je net veel trek heb in een paar trekjes en de batterij dan leeg blijkt te zijn...

 2. prijs zeer okee review by Veron Van de Nobelen on 14-03-2016
  Beoordeling

  Dit is mn tweede Justfog (hiervoor had ik een ander model) en deze produceert lekker veel damp! Bij dit model valt me op dat t opladen via USB snel gaat. Kortom goede keuze voor niet teveel geld!

 3. Prachtige start met de damp ervaring review by Klaas on 04-09-2015
  Beoordeling

  Zelf was ik erg sceptisch betreft alle actualiteit rondom het fenomeen elektronisch roken. Op aanhoudend aandringen van mijn naaste omgeving, in een poging mijn rookverslaving te stoppen of te remmen, ben ik naar Damp-e gegaan. Na een korte onderwijzing rondom de details van het elektronisch roken, de positieve invloeden op de persoonlijke gezondheid en het kostenplaatje op lange termijn was ik genoeg geprikkeld om een model aan te schaffen. De Justfog 1453 Passthrough Dubbel 650 mAh was het model in kwestie. Een aantal weken zijn gepasseerd en ik kan volmondig en objectief, uiteraard sprekend vanuit mijn eigen esthetiek, dat dit model erin geslaagd is mijn sceptische houding tegenover het 'dampen' te verwijderen. Dit model heeft mijn ogen geopend tot het 'dampen' en ik kan ieder die nog terughoudend of aarzelend is, dit model aanraden om de damp ervaring een kans te geven.

 4. Goed voor de starter review by Linda on 06-07-2015
  Beoordeling

  Ik ben onlangs pas begonnen met dampen en heb dit model aangeschaft om mee te beginnen. Ik kan deze echt aanraden voor iedereen die het dampen wilt uitproberen. De batterijduur bekijken via de LED lampjes vind ik fijn, aangezien ik daar zelf niet altijd scherp op let.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling

Specificaties:

Product
Merk Justfog
Model 1453 Passthrough (Dubbel)
Afmetingen 14 x 147/165 mm
Garantie 3 Maanden (MOD) DOA (Coils, Clearomizer)
Tankje
Verwisselbare Tank
Inhoud 1.6ml
Afmetingen 14 x 72 mm
Materiaal Verchroomde Caoting
Pyrex Glas
Glas Vervangbaar
Aansluiting eGo
Instelbaar Luchttoevoer
Driptip Materiaal Plastic
Driptip Aansluiting 510
Bijvullen Bovenkant
Coil
Coil Vervangbaar
Organisch Katoen
Top/Bottom Coil Top
Type Coils Justfog 1453/MAXI Coils
Batterij
Afmetingen 14 x 71/89 mm
Ingebouwd
Capaciteit 650/900 mAh
Batterij Indicatie
Instelbaar
Opladen
USB Oplaadbaar
Snel Lader
Verzendwijze
Verzending Pakket