De overheid wil e-sigaretsmaakjes en wegwerp vapes verbieden. Kom nu in actie en teken de petitie!

IQOS 3 Duo

Kleur

49
Op voorraad Op Ma/Vr besteld voor 23:45 = Morgen in huis
 • Bezorging ma-vr voor 23:45 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €20
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Achteraf betalen
 • 5000+ klanten geven ons een 9.4/10

Productinformatie

Productinformatie

De IQOS 3 DUO. Plus werkt met verhitting in plaats van verbranding, die techniek noemen we ook wel Heat-No-Burn-Technology. In plaats van - zoals bij traditionele e-sigaretten - een vloeistof te verwarmen,wordt bij IQOS echte tabak (HEETS tabaksticks) verwarmd.Met de IQOS 3 DUO hoef je geen knopje meer in te drukken tijdens het inhaleren. 

Over IQOS 3 DUO Kit

De IQOS 3 DUO werkt dus met verhitting in plaats van verbranding. Door de verhitting ontstaat er minder geur, geen as en wordt er geen gebruik gemaakt van vuur. Een traditionele sigaret wordt verbrand tot 600°C en zorgt hiermee voor uitstoot van schadelijke stoffen. De IQOS wordt verwarmd tot onder de 350°C, waardoor er minder schadelijke stoffen vrijkomen.

De IQOS 3 DUO is geschikt voor beginnende dampers. Om deze te kunnen gebruiken, hoeft u geen knopje in te drukken. De batterij wordt namelijk geactiveerd door een trekje te nemen en met de DUO kunnen 2 HEETS achter elkaar worden gebruikt zonder dat de houder opgeladen dient te worden.

Het apparaat beschikt over een trilfunctie: wanneer het apparaat wordt ingeschakeld en wanneer er nog 2 hijsjes over zijn, geeft de IQOS 3 DUO een trilsignaal. Verder bevat de houder en lader een wit lampje om aan te geven hoeveel batterij er nog over is.

De batterij is op te laden in de houder en in de draagbare zakoplader. Het opladen voor de éérste HEET in de houder duurt ongeveer 1 minuten en 50 seconden. Om de batterij volledig op te laden plaatst u deze in de zakoplader. Het opladen in de zakoplader neemt gemiddeld 120 minuten in beslag voor 20 sessies.

Over de HEETS

HEETS zijn beschikbaar in verschillende smaken en worden gebruikt in de IQOS 3 DUO. De HEETS worden niet meegeleverd en zijn apart verkrijgbaar.

Over het gebruik van de IQOS 3 DUO

Laad de IQOS 3 DUO eerst helemaal op voordat je deze ingebruik neemt. Als de IQOS 3 DUO helemaal is opgeladen halen we de houder uit de lader, we kunnen nu een HEETS (tabakstick) met de tabakzijde naar beneden over het verwarmingselement schuiven. Houd hierna de drukknop ingedrukt en wacht tot het LED lampje knippert. Laat de drukknop los en wacht tot het LED lampje continue brandt. Als het lampje continue brandt is het hij klaar voor gebruik. Zodra het lampje uit is, kan je de de bovenkant van de houder omhoog trekken en daarna de HEETS eruit trekken. Daarna kan je houder terug in de oplader zodat deze weer opgeladen wordt.

Inhoud verpakking

 1. 1x IQOS Houder

 2. 1x IQOS Lader

 3. 1x IQOS Cleaning Sticks

 4. 1x IQOS Cleaning Toolkit

 5. 1x IQOS USB Kabel

 6. 1x IQOS USB Oplader

Specificaties

SKU
IQO1013CP
Batterijcapaciteit
2900mAh
Merk
IQOS
Land van herkomst
Amerika
Productgroep
IQOS