Grinders

Ben jij opzoek naar een goeie manier om je kruiden of wiet te kunnen grinden? Dan zit je hier goed! In deze categorie vind je alles op het gebied van grinders, van hele simpele grind kaarten tot volledig elektrische grinders en natuurlijk alles er tussenin. Ben jij opzoek naar een goeie wiet grinder maar ben je er nog niet over uit welk soort grinder het best bij jouw past? Hieronder leggen wij je graag wat meer uit over het verschil tussen de verschillende grinders.

2 resultaten
Kube Krush 3.02
 59,00
Kube Crush 2.01
 39,00

9.3
7280 Onze score met 7280 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Goed assortiment, snelle verzending.

Bart Hermans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snel antwoord op mail en snel ontvangen

Marianne Ortmanns
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

De verschillen tussen grinders

Zoals je misschien wel al kan raden zijn er een hoop verschillende grinders. Het simpelste model grinder is een grinder kaart. Een grind kaart spreekt redelijk voor zich, het is letterlijk een metalen kaart met gaten waar je je wiet overheen wrijft. Het volgende type wiet grinder is een twee laags grinder. Dit model grinder bestaat uit twee delen, beide kanten hebben scherpe “tanden” die je kruiden fijn malen. Het volgende type is een drie laags grinder. Een drie laags grinder lijkt veel op een twee laags grinder, maar heeft nog een extra laag. Deze derde laag is speciaal ontwikkeld om de trichomen die van je wiet af komen in op te kunnen vangen. Naast de drie laags grinder is er ook nog een vier laags grinder type. Een vier laags grinder heeft onder het grind gedeelte een ruimte waar de vermalen kruiden in terecht komen en daar weer onder een ruimte waar de trichomen opgevangen kunnen worden.

Automatische wiet grinders

Een automatische grinder is een wiet grinder die gebruik maakt van elektrisch aangedreven grind messen om zo letterlijk met een druk op de knop je kruiden fijn te malen. Heb jij je kruiden graag extra fijn gegrind? Dan is een automatische grinder waarschijnlijk precies waar je naar opzoek bent!