De overheid wil e-sigaretsmaakjes en wegwerp vapes verbieden. Teken de petitie vandaag nog! We komen stemmen te kort!

Grinders

Ben jij opzoek naar een goeie manier om je kruiden of wiet te kunnen grinden? Dan zit je hier goed! In deze categorie vind je alles op het gebied van grinders, van hele simpele grind kaarten tot volledig elektrische grinders en natuurlijk alles er tussenin. Ben jij opzoek naar een goeie wiet grinder maar ben je er nog niet over uit welk soort grinder het best bij jouw past? Hieronder leggen wij je graag wat meer uit over het verschil tussen de verschillende grinders.

23 resultaten
Mascotte Grinder Expert Metaal
 20,00
Herb Saver
 16,95
Mini Herb Saver Grinder
 10,95
Fire Flow Grinder 4 Laags Bad Bitches
 10,90
Fire Flow Grinder 4 Laags Woman
 10,90
Fire Flow Grinder 4 Laags Lion
 10,90
Fire Flow Grinder 4 Laags High
 10,90
Fire Flow Grinder 4 Laags UFO
 10,90
Fire Flow Grinder 4 Laags 420
 10,90
Fire Flow Grinder 4 Laags Gorilla
 10,90
Fire Flow Grinder 4 Laags THC
 10,90
Fire Flow Grinder 3 Parts 420
 8,90
Fire Flow Grinder 3 Parts High
 8,90
Fire Flow Grinder 3 Parts Keep Blazing
 8,90
Fire Flow Grinder 3 Parts Yin Yang
 8,90
Fire Flow Grinder 3 Parts Love
 8,90
Fire Flow Grinder 3 Parts Hart
 8,90
Fire Flow Grinder 3 Parts Blad
 8,90
DaVinci Doseer Grinder (1)
 69,95
ATOMIC METAL GRINDER RVS-min
 11,95
Fire Flow Grinder 3 Parts Mandala
 8,90
Atomic Grinder Acrylic 3 Laags XL
 5,95
Atomic Grinder Acrylic 4 Laags
 3,95

De verschillen tussen grinders

Zoals je misschien wel al kan raden zijn er een hoop verschillende grinders. Het simpelste model grinder is een grinder kaart. Een grind kaart spreekt redelijk voor zich, het is letterlijk een metalen kaart met gaten waar je je wiet overheen wrijft. Het volgende type wiet grinder is een twee laags grinder. Dit model grinder bestaat uit twee delen, beide kanten hebben scherpe “tanden” die je kruiden fijn malen. Het volgende type is een drie laags grinder. Een drie laags grinder lijkt veel op een twee laags grinder, maar heeft nog een extra laag. Deze derde laag is speciaal ontwikkeld om de trichomen die van je wiet af komen in op te kunnen vangen. Naast de drie laags grinder is er ook nog een vier laags grinder type. Een vier laags grinder heeft onder het grind gedeelte een ruimte waar de vermalen kruiden in terecht komen en daar weer onder een ruimte waar de trichomen opgevangen kunnen worden.

Automatische wiet grinders

Een automatische grinder is een wiet grinder die gebruik maakt van elektrisch aangedreven grind messen om zo letterlijk met een druk op de knop je kruiden fijn te malen. Heb jij je kruiden graag extra fijn gegrind? Dan is een automatische grinder waarschijnlijk precies waar je naar opzoek bent!