Wiet molen

Een wiet molen is een apparaatje dat het gemakkelijker maakt om je wiet klein te maken. Een wiet molen kan natuurlijk ook gebruikt worden om allerlei andere kruiden te grinden. Een wiet molen kopen kan natuurlijk in een heleboel soorten en verschillende maten. Wil jij graag een wiet molen bestellen maar heb je liever eerst nog wat meer informatie? Onderaan deze pagina lees je alles over de verschillende wiet molen.

0 resultaten
Standaard
Geen producten gevonden voor deze selectie.

9.3
7762 Onze score met 7762 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Zondag besteld, maandag bezorgd 👌

Rob
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Top webshop, snelle service en eerlijke prijzen.

Kenneth Petermans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Wat is een wiet molen precies?

Wil jij een wiet molen bestellen? Wij leggen je graag eerst uit wat een wiet molen is en hoe je een wiet molen eigenlijk werkt. Een wiet molen is een handig apparaatje dat jouw in staat stelt om gemakkelijk en snel grotere hoeveelheden cannabis in een handomdraai te grinden. Een wiet molen stelt je in staat om jouw wiet altijd gelijkmatig te vermalen in kleine stukjes, hierdoor wordt het een eitje om de perfecte joint te draaien! De wiet molen is daarnaast ook zeer geschikt voor het grinden van bijvoorbeeld kruiden zodat deze gebruikt kunnen worden in een vaporizer!

Hoe werkt een wiet molen precies?

Een wiet molen bestaat vaak uit twee delen, beide delen beschikken over zogeheten tanden die wel iets weg hebben van mesjes. Wanneer je wiet in je wiet molen grind gaan de mesjes langs elkaar, hierdoor wordt de wiet top tot kleine stukjes vermalen. Doordat de delen van de wiet molen precies op elkaar aansluiten zullen de gemalen toppen niet gemakkelijk uit de wiet molen vallen.

Verschillende soorten wiet molen.

Wil jij een wiet molen bestellen maar heb je liever eerst wat meer informatie over de verschillende soorten wiet molen die wij hebben? Zoals eerder al genoemd is de wiet molen met 2 lagen een van de meest voorkomende soorten wiet grinders. Er zijn natuurlijk nog een hoop andere soorten wiet molen, denk hierbij bijvoorbeeld aan 3-delige, 4-delige of zelfs een elektrische wiet molen. Hoe meer delen een wietmolen heeft, des te meer opties er vaak mogelijk zijn. Zo hebben de meeste 3-delige wiet molens een handig opvang bakje voor de wiet, beschikken praktisch alle 4-laags wiet molen over een trichoom filter waarmee kief van de wiet gescheiden wordt en hoef je bij een elektrische wiet molen alleen nog een knopje in te drukken om jouw kruiden te laten grinden! Hieronder nog even een uitgebreidere uitleg over de verschillende soorten wiet molens op een rijtje.

• Een veel voorkomende wiet molen is de 2-delige wiet molen. Deze handige grinder bestaat zoals de naam misschien al doet vermoeden uit 2 lagen. Wanneer je wat wiet tussen de delen stopt en een aantal keer heen en weer draait wordt de wiet snel vermalen.
• Een 3-delige wiet molen is heel vergelijkbaar met een laags model, alleen heeft deze als onderste laag nog een opvang compartiment waar de vermalen wiet in terecht komt. Er bestaan ook modellen waar meteen onder het grinder deel al een trichoom filter zit, in dat geval blijft de wiet achter in het grinder deel en zal in het opvangbakje alleen de kief terecht komen.
• De 4-laags wiet grinder is weer een upgrade van een de drie laags wiet grinder. Door het aantal lagen hebben vrijwel alle 4-delige wiet grinders een opvang bakje voor de gegrinde wiet met daar onder een trichoomfilter met daaronder een opvangbakje voor de kief. 4-delige wiet grinders worden over het algemeen gezien als grinders met de meeste opties.
• Als laatste is er dan natuurlijk nog de categorie elektrische wiet grinders, deze grinders vermalen je wiet met letterlijk één druk op de knop! Ideaal voor mensen die hun wiet of andere kruiden snel fijngemalen willen hebben.