Roze grinders

Het is misschien niet het eerste wat je te binnen zou schieten, maar het komt vaker voor dan je zou verwachten dat mensen een roze grinder kopen. Een roze grinder is natuurlijk een beetje een vaag begrip, want in theorie kunnen immers alle grinders roze zijn (of worden gemaakt). Naast felroze zijn bestaan er natuurlijk ook rosé gouden roze grinders. Welk type of welke grote je ook hebt, een roze grinder is onderaan de streep natuurlijk gewoon een grinder en werkt ook net als alle andere grinders. Wil jij een roze grinder bestellen maar ben je er nog niet helemaal uit welk model het beste bij jouw situatie past? Onderaan deze pagina leggen wij je graag wat meer uit over de verschillende roze grinders

3 resultaten
Standaard
Kube Krush 3.02
59,00
Kube Crush 2.01
39,00
Atomic Grinder Metal 4 LaagsL rainbow_1
12,95

9.3
8538 Onze score met 8538 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Snelle levering van prima product.

T. Faatz
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Goeie service ruim aanbod correcte prijzen .

Yves Pottier
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Wat is een roze grinder?

Wil jij een roze grinder kopen? Wij vertellen je eerst graag even wat meer over deze gekleurde juweeltjes onder de grinders. Veel roze grinders zijn verkrijgbaar in de 2-laags en 3-laags variant. Veel mensen die een roze grinder bestellen zijn klaar met al die saaie zwart of stalen grinders en zijn wel toe aan wat meer kleur! Buiten de kleur om is een roze grinder natuurlijk qua werking exact het zelfde als alle andere grinders, zo heeft een 3-laags roze grinder ook 2 delen waar scherpe tanden in zitten en daar onder een handig compartiment waar de vermalen wiet in opgevangen wordt! Je kunt met een roze grinder natuurlijk ook allerlei andere kruiden grinden wanneer je deze in bijvoorbeeld een vaporizer wilt gaan gebruiken.

Hoe werkt een roze grinder?

Veel roze grinders bestaan uit 2 of 3 delen. Voor beide soorten hebben in 2 delen scherpe metalen tanden zitten die soms wel wat weg hebben van een soort mesjes. Wanneer je cannabistoppen in de grinder stopt gaan deze tanden vlak langs elkaar, hierdoor heb je in een handomdraai je toppen fijngemalen en ben je klaar voor het draaien van de perfecte joint! De delen van de roze grinder passen precies op elkaar en vaak is een roze grinder voorzien van handige magneten waardoor de kans zeer klein is dat de grinder delen van elkaar komen zonder dat jij dat wilt. Hierdoor is de kans dat er wiet uit je roze grinder valt nihil!

Welke verschillende soorten roze grinder zijn er?

Roze grinder kopen maar nog niet helemaal zeker welk type roze grinder het beste bij jouw situatie past? Wij leggen je graag uit welke soorten roze grinders wij in ons assortiment hebben. Zoals je ondertussen waarschijnlijk wel door hebt kun je allerlei verschillende soorten roze grinder bestellen. Zoals eerder al verteld zijn veel van de beschikbare roze grinders twee of drie laags grinders. Dat betekend natuurlijk niet dat er geen roze grinder te vinden is die bijvoorbeeld uit vier lagen bestaat, alleen kom je dit type wel wat minder vaak tegen. Hieronder hebben we nog even wat uitleg over de verschillende roze grinders op een rijtje gezet.

• Een veel voorkomende roze grinder bestaat uit twee lagen. Dit is een van de simpelere soorten roze grinder en bestaat zoals de naam mogelijk al deed vermoeden uit slechts 2 delen. Beide delen van de roze grinder bevatten scherpe tanden en grinden in een handomdraai de wiet of kruiden die je er tussen stopt klein.
• Naast de twee laags variant bestaat er natuurlijk ook een 3-laags roze grinder. Het grind gedeelte van deze grinder in principe identiek aan de twee laags roze grinder, alleen is er bij de 3 laags variant een extra opvang compartiment toegevoegd waar de wiet of de kruiden die je het fijngemalen in terecht komen en veilig kunnen worden bewaard tot je klaar bent om ze te gebruiken.