Kruiden grinders

Een kruiden grinder is een handige manier om jouw favoriete kruiden gemakkelijk fijn te kunnen malen. Je kunt een kruiden grinder natuurlijk ook gebruiken om bijvoorbeeld wiet of hasj mee te grinden! Een kruiden grinder bestellen kan in allerlei soorten en maten, wil jij graag een kruiden grinder bestellen maar wil je er eerst nog wat meer lezen over de kruiden grinder? Onderaan de pagina vind je meer informatie over de verschillende kruiden grinders!

67 resultaten
Standaard
Regenboog allunox_4
11,95
gouden hexagon grinder_6
19,95
rare vorm woodolumix_9
24,95
hoten grinder wood wisp_1
9,95
Grinder Leaf weever_2
6,95
Death star_1
12,95
Grinder 60mm_1
18,95
Grinder 60mm_3
16,50
Grinde 50mm_14
12,95
Grinde 50mm_10
12,95
Grinde 50mm_5
12,95
Grinde 50mm_17
12,95
Grinde 50mm_16
12,95
Grinde 50mm_11
12,95
KeepBlazing_1
12,95
Syndicate_1
5,95
syndicate Ying & Yang card grinder_1
5,95
Playmate grinder_1
3,95
Super grindder 4laags_1
4,95
Credit card Grinder peace signss_1
5,95
Syndicate peace and love_1
5,95
Syndicate cheshire cat_1
5,95
Syndicate Ak47_1
5,95
SYndicate Royal highness_1
5,95
Pagina

9.3
8522 Onze score met 8522 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supeesnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Wat is een kruiden grinder eigenlijk?

Wil jij graag een kruiden grinder kopen? Wij leggen je graag wat meer uit over wat een kruiden grinder precies is en hoe je deze kunt gebruiken. Een kruiden grinder wordt ook wel een herb grinder genoemd, dit handige apparaat stelt je in staat om jouw favoriete kruiden gemakkelijk en in een handomdraai in kleine stukjes te vermalen. Kruiden grinders zijn de ideale manier om snel en gemakkelijk kruiden in kleinere stukjes te grinden zodat je deze kunt gebruiken in bijvoorbeeld een vaporizer!

Hoe werkt een kruiden grinder precies?

De meest voorkomende soort kruiden grinder is net als bij de meeste andere grinders de 2 laags variant. Een twee delige kruiden grinder bestaat zoals je misschien wel had kunnen raden uit twee delen. Beide delen zijn voorzien van scherpe tanden die (wanneer de twee delen op elkaar zitten) vlak langs elkaar komen wanneer de delen heen en weer worden gedraaid. Wanneer er kruiden tussen de twee delen worden gedaan en de delen worden een aantal keer heen en weer gedraaid malen de scherpe tanden met gemak de meeste kruiden fijn. De delen van een herb grinder sluiten precies op elkaar aan waardoor de kans klein is dat er iets van de vermalen kruiden uit de kruiden grinder kan vallen.

Welke soorten kruiden grinders zijn er?

Wil jij een kruiden grinder kopen maar weet je nog niet helemaal welke soort kruiden grinder het beste bij jouw situatie past? Kruiden grinders zijn net als de meeste andere grinders verkrijgbaar in een hoop verschillende soorten en maten, dus of je nu opzoek bent naar een simpele kruiden grinder voor af en toe gebruik of juist opzoek bent naar een top of the line elektrische herb grinder in deze categorie vind je alles op het gebied van kruiden grinders. Over het algemeen worden de 2- en 3-laags kruiden grinders als populairst beschouwen, de reden hiervoor is dat het aanbod in 2- en 3-delige kruiden grinders het grootst is. Wanner we gaan kijken naar de functionaliteit van een kruiden grinder kun je stellen dat een herb grinder met meer lagen ook over meet opties beschikt. Zo heeft een 3 laags kruiden grinder over het algemeen een opvang compartiment waar de vermalen kruiden in opgevangen kunnen worden waar je bij een 2 delige kruiden grinder na het malen de kruiden in een ander bakje moet worden gestopt. 4-delige kruiden grinders zijn over het algemeen de minst voorkomende onder de kruiden grinders. De reden hiervoor is dat het merendeel van de 4-laags kruiden grinders over een trichoom filter beschikken en een trichoomfilter is alleen nuttig voor cannabis om zo de kief van de wiet te kunnen scheiden.

• Een twee laags kruiden grinder is zoals eerder genoemd een van de meest voorkomende herb grinder types en bestaat uit twee delen. Je kunt kruiden tussen de twee delen doen en door de delen een aantal keer heen en weer te bewegen zo de kruiden snel en gemakkelijk een stuk kleiner maken.
• De drie laags kruiden grinder bestaat zo als de naam al aangeeft uit 3 lagen. De bovenste twee lagen zijn over het algemeen extact het zelfde als bij een 2 laags variant, alleen is er aan de onderkant van de grinder een opvangbakje voor de vermalen kruiden. Het is ook mogelijk dat de grinder tussen het grinder deel en het opvang compartiment nog een trichoom filter heeft zitten. Let hier dus altijd goed op bij het uitzoeken van jouw perfecte grinder!
• De elektrische kruiden grinder is ideaal voor mensen die hun krudien graag extra fijn vermalen willen hebben. De messen in de elektrische grinder draaien op zeer hoge snelheid en vermalen zo de kruiden binnen enkele seconden zeer fijn!