Grind kaarten

Ben jij het zat om een logge grote grinder op zak te hebben wanneer je er op uit gaat? Dan zou een grinder kaart waarschijnlijk precies zijn wat jij zoekt. Zoals de naam al doet suggereren is dit een kaart (meestal ter formaat van een kaart uit een kaartendek) waarmee je bijvoorbeeld je wiet kunt grinden zonder dat je een full size grinder op zak hoeft te hebben. Een grinderkaart past door zijn kleine formaat gemakkelijk in bijvoorbeeld je portemonnee, dat kan ideaal zijn als je bijvoorbeeld naar een festival gaat en je zo min mogelijk op zak wilt hebben. Heb jij interesse in een grinder kaart? Onderaan deze pagina leggen wij je graag meer uit over dit type grinder.
1 resultaten
speelkaarten secret grinder1
 5,95

9.3
7247 Onze score met 7247 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

S'avonds om 20.30 besteld, de volgende ochtend om 10.30 in huis. Echt top!

Barbara Vacca

Snel verzonden, goed verpakt

B

Hoe werkt een grinder kaart precies?

Zoals we eerder al uit hebben gelegd is een grind kaart ongeveer precies wat de naam al doet vermoeden. Het is een metalen kaart ter grote van bijvoorbeeld een bankpas. Uit deze kaart zijn gaatjes gestanst die redelijk scherpe randjes hebben. Wanneer je eet wiet top tegen de kaart aan drukt en en de top heen er weer beweegt raspt als het ware de kaart kleine stukjes van de top. De geraspte stukjes zijn gemiddeld van een formaat dat klaar is om mee te draaien. Deze grinder kaarten zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen, maar werken allemaal met exact het zelfde principe.

Grinder kaart of toch liever een gewone grinder?

Wat voor type grinder het best bij je past is natuurlijk afhankelijk van je situatie. Ben je vaak op stap en heb je geen zin om altijd met een tas te moeten zeulen? Dan is een grinder kaart waarschijnlijk het perfecte product voor jouw. Grind je jouw kruiden altijd thuis aan een tafel? Dan is een “gewone” grinder natuurlijk wel een stukje efficiënter. Kortom heb jij nog een plekje vrij in je portemonnee of kaartenhouder? Dan kan je dat plekje net zo goed opvullen met een grinder kaart zodat je altijd goed voorbereid op stap kan!