4-laags grinder

Een vier laags grinder is redelijk vergelijkbaar met een drie laags grinder, alle vier laags grinders beschikken over een opvang compartiment voor de wiet of kruiden en hebben aan de onderkant van dit compartiment allemaal een trichomen filter om zo in het aller onderste opvang bakje van de grinder de trichomen te verzamelen! Wil jij een grinder bestellen maar heb je liever eerst nog wat informatie over dit type grinder? Wij vertellen je onder aan deze pagina graag meer over deze grinders.
15 resultaten
Mascotte grinder design 4laags metaal1
 17,50
Herbsaver grott1
 16,95
Herbsaver small1
 10,95
Fire Flow Grinder 4 Laags Bad Bitches
 12,95
Fire Flow Grinder 4 Laags Lion
 12,95
Fire Flow Grinder 4 Laags UFO
 12,95
Atomic Grinder Acrylic 4 Laags
 3,95
ATOMIC METAL GRINDER RVS-min
 11,95
Mascotte Grinder Expert Metaal
 20,00
Fire Flow Grinder 4 Laags Woman
 12,95
Fire Flow Grinder 4 Laags High
 12,95
Fire Flow Grinder 4 Laags 420
 12,95
Fire Flow Grinder 4 Laags Gorilla
 12,95
Fire Flow Grinder 4 Laags THC
 12,95
Davinci Dosage Grinder1
 69,95

9.3
7247 Onze score met 7247 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

S'avonds om 20.30 besteld, de volgende ochtend om 10.30 in huis. Echt top!

Barbara Vacca

Snel verzonden, goed verpakt

B

Hoe werkt een grinder precies?

Zoals bovenaan de pagina al in het kort uitgelegd beschikken alle 4 laags grinders over zowel een kruiden opvang compartiment als over een trichomen filter en opvang bakje helemaal onder aan de grinder. Dit type grinder wordt voornamelijk gebruikt door mensen die graag hun trichomen (ook wel kief genoemd) op te sparen tot ze er genoeg van hebben verzameld om bijvoorbeeld hun eigen rosin te kunnen maken. Wanneer je genoeg van deze kief hebt weten te verzamelen zou het zelfs mogelijk zijn om hiervan je eigen hasj te maken! Kortom houd jij er van om te experimenteren met wat er allemaal mogelijk is als je genoeg trichomen hebt weten te verzamelen? Dan is dit type grinder precies wat je nodig hebt!

Soorten 4 laags grinders

Vier laags grinders zijn vrijwel uitsluitend te verkrijgen in het metaal. Er zijn natuurlijk ontzettend veer vormen en maten verkrijgbaar, maar het doel van een 4 laags grinder is eigenlijk altijd het zelfde. Het scheiden en opvangen van trichomen voor later gebruik. Of dit nu je eerste grinder wordt of je tiende, met een vier laags grinder heb je alles in huis om te gaan experimenteren wat de mogelijkheden zijn wanneer je genoeg trichomen hebt weten te verzamelen. Wij zullen je alvast een geheimpje verklappen, zodra je voldoende trichomen van je wiet hebt weten te scheiden zijn de mogelijkheden bijna eindeloos!