Grinder 3 delig

Een grinder 3 delig is in essentie bijna het zelfde als een tweedelige variant, met als enige verschil dat de onderkant van de grinder weer uit twee delen bestaat. Hierdoor ontstaat er een handig opvang bakje waar de vermalen wiet of kruiden in terecht komen. Het grote voordeel hiervan is dat het je in staat stelt om makkelijk en snel grotere hoeveelheden kruiden te kunnen vermalen. Wil jij graag wat meer informatie over de grinder 3 delig? Onderaan deze pagina leggen wij je graag wat meer uit over dit type grinder

10 resultaten
Standaard
hoten grinder wood wisp_1
9,95
Death star_1
12,95
The buldog metal grinder 3partL_1
12,95
The Bulldog Plastic 3 Part GrinderL_2
4,95
Kube Krush 3.02
59,00
Grinder 40mm_2
8,90
SLX grinder_1
56,00
fireflow grinders_30
8,90
fireflow grinders_13
8,90
Grinder 40mm_1
8,90

9.3
8538 Onze score met 8538 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Snelle levering van prima product.

T. Faatz
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Goeie service ruim aanbod correcte prijzen .

Yves Pottier
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Hoe werkt een grinder 3 delig eigenlijk?

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat een grinder 3 delig uit dire lagen. De bovenste 2 delen zijn identiek aan die van de 2 delige variant, het verschil zit aan de onderkant van deze soort grinders. Het onderste deel van een grinder 3 delig is over het algemeen een speciaal compartiment dat speciaal is gemaakt om de net vermalen wiet of kruiden op te vangen. Er bestaan ook 3 delige varianten die meteen onder het grind deel een trichoomfilter hebben, in dat geval blijft de wiet in het bovenste deel zitten en komen alleen de trichomen in het onderste deel van de grinder terecht.

Soorten grinder 3 delig.

De grinder 3 delig bestaan in een aantal verschillende uitvoeringen. Een van de simpelste en meest voorkomende soort drie laags grinnders is de plastic grinder 3 delig. Dit type grinder is geliefd door zijn zachte prijs en lichtgewicht materiaal. Naast plastic grinders zijn er natuurlijk ook metalen grinder 3 delig. Metalen grinders zijn wat zwaarder dan de plastic variant, maar zijn zeer goed schoon te maken en bijna niet kapot te krijgen! Grinder 3 delig kopen, maar nog niet zeker welke? We leggen je graag nog wat meer uit over de verschillen tussen de verschillende grinder 3 delig in ons assortiment.

De plastic grinder 3 delig.

Wil jij misschien wel een plastic grinder 3 delig bestellen maar ben je er nog niet zeker van of dit type bij jouw situatie past? Een van de grootste voordelen aan de plastic grinder 3 delig is wel het feit dat deze over het algemeen relatief zacht geprijsd zijn en door het licht gewicht ook vrij gemakkelijk mee te nemen zijn. Over het algemeen wordt een plastic grinder 3 delig voornamelijk gebruikt door mensen die wiet of droge kruiden willen kunnen vermalen. De gaatjes in het onderste deel van het grind gedeelte van de grinder bevat een aantal gaatjes waardoor de wiet of de kruiden kunnen vallen wanneer deze klein genoeg zijn om door de gaatjes te kunnen vallen. Hierdoor ben je vrijwel zeker dat je elke keer dat je wiet in de plastic grinder 3 delig doet het resultaat het zelfde zal zijn en dat je elke keer het zelfde formaat gemalen wiet kunt verwachten.

De metalen grinder 3 delig.

Wil jij een metalen grinder 3 delig kopen maar ben je er nog niet helemaal uit of dit type daadwerkelijk geschikt is voor jouw situatie? Een van de voornaamste redenen dat mensen een metalen grinder 3 delig bestellen is toch wel de duurzaamheid. Omdat dit een metalen grinder 3 delig is zal er vrijwel geen sprake zijn van slijtage! Een deel van de metalen grinder 3 delig modellen heeft meteen onder het daadwerkelijke grinder gedeelte een gaasje zitten. Dit gaasje wordt ook wel de trichoom filter genoemd en filtert de zogeheten trichomen (ook wel kief genoemd) van de wiet waardoor de kief in het onderste compartiment wordt opgevangen. Daarnaast is de metalen grinder 3 delig ook zeer geschikt voor mensen die hun kruiden graag grinden. Wanneer een metalen grinder 3 delig over een trichoom filter beschikt kunnen zo de allerkleinste delen van de kruiden gescheiden worden wat handig kan zijn als je de kruiden in bijvoorbeeld een vaporizer wilt gaan gebruiken.