2-laags grinder

Misschien wel het meest verkocht type grinder, de twee laags grinder. Door zijn relatief kleine formaat is de twee laags grinder een prima grinder om op zak te hebben wanneer je op pad gaat. Ben jij geïnteresseerd in een twee laags grinder maar wil je er eerst wat meer over weten? Lees dan verder onder aan deze pagina, daar leggen wij je graag wat meer uit over dit type grinder.

6 resultaten
Kube Crush 2.01
 39,00
Indian Spirit Houten Grinder Klein
 9,95
Atomic Grinder Acrylic 3 Laags XL
 5,95
grinders
 3,95
Mascotte Grinder Kunststof Basic
 3,95
Indian-Spirit-houten-grinder
 14,95

9.3
7296 Onze score met 7296 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Snelle levering in de brievenbus

R.
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snelle levering, volgende dag in huis

Agnes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Hoe werkt een grinder precies?

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat een twee laags grinder uit twee lagen. Dit type grinder heeft een boven en een onderkant, beide kanten zijn voorzien van zo geheten “tanden”. Deze tanden vallen netjes in elkaar wanneer de onder en bovenkant van de grinder op elkaar worden gezet. Wanneer je wiet of andere kruiden tussen de tanden van de onderkant van de grinder legt en daarna de bovenkant van de grinder op de onderkant duwt en vervolgens de onder en bovenkant van de grinder een aantal keer in tegengestelde richting van elkaar heen en weer draait verkruimel je de kruiden in de grinder tot een soort poeder. Hoe fijn het poeder wordt is natuurlijk afhankelijk van hoe lang je door blijft grinden.

Soorten 2 laags grinders

Twee laags grinders bestaan in een aantal verschillende uitvoeringen. Een van de simpelste en meest voorkomende soort twee laags grinnders is de plastic grinder twee laags. Dit type grinder is geliefd door zijn zachte prijs en lichtgewicht materiaal. Naast plastic grinders zijn er natuurlijk ook metalen twee laags grinders. Metalen grinders zijn een stukje zwaarder dan de plastic variant, maar zijn zeer goed schoon te maken en haast niet stuk te krijgen! Het derde type twee laags grinder is de houten twee laags grinder. De meeste houten grinders heben metalen pinnen als “tanden”. Grinder kopen, maar nog niet zeker welke? Kijk dan snel op de pagina’s van de producten voor aanvullende informatie!