Grinder 2 delig

Misschien wel het meest verkocht type grinder, de twee delige grinder. Door zijn relatief kleine formaat is de grinder 2 delig een prima grinder om op zak te hebben wanneer je op pad gaat. Ben jij geïnteresseerd in een twee delige grinder maar wil je er eerst wat meer over weten? Lees dan verder onder aan deze pagina, daar leggen wij je graag wat meer uit over dit type grinder.

7 resultaten
Standaard
Playmate grinder_1
3,95
Super standaard acrylic grinder_1
3,95
Kube Crush 2.01
39,00
Atomic Grinder Acrylic 3 Laags XL
5,95
grinders
3,95
Indian Spirit Houten Grinder Klein
9,95
Indian-Spirit-houten-grinder
15,95

9.3
8060 Onze score met 8060 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Geweldig altijd snelle levering en goede kwaliteit

Harma Harms
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

goede service , goede bereikbaarheid, en vlotte levering.

Nelly Baremans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Hoe werkt een grinder 2 delig precies?

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat een grinder 2 delig uit twee lagen. Dit type grinder heeft een boven en een onderkant, beide kanten zijn voorzien van zo geheten “tanden”. Deze tanden vallen netjes in elkaar wanneer de onder en bovenkant van de grinder 2 delig op elkaar worden gezet. Wanneer je wiet of andere kruiden tussen de tanden van de onderkant van de grinder legt en daarna de bovenkant van de grinder op de onderkant duwt en vervolgens de onder en bovenkant van de grinder een aantal keer in tegengestelde richting van elkaar heen en weer draait verkruimel je de kruiden in de grinder tot een soort poeder. Hoe fijn het poeder wordt is natuurlijk afhankelijk van hoe lang je door blijft grinden.

Soorten grinder 2 delig.

De grinder 2 delig bestaan in een aantal verschillende uitvoeringen. Een van de simpelste en meest voorkomende soort twee laags grinnders is de plastic grinder 2 delig. Dit type grinder is geliefd door zijn zachte prijs en lichtgewicht materiaal. Naast plastic grinders zijn er natuurlijk ook metalen grinder 2 delig. Metalen grinders zijn een stukje zwaarder dan de plastic variant, maar zijn zeer goed schoon te maken en haast niet stuk te krijgen! Het derde type grinder 2 delig is de houten grinder 2 delig. De meeste houten grinders heben metalen pinnen als “tanden”. Grinder kopen, maar nog niet zeker welke? We leggen je graag nog wat meer uit over de verschillen tussen de verschillende grinder 2 delig.

De plastic grinder 2 delig.

Wil jij misschien wel een plastic grinder 2 delig kopen maar ben je er nog niet zeker van of dit type bij jouw situatie past? Een van de grootste voordelen aan de plastic grinder 2 delig is wel het feit dat deze over het algemeen zeer zacht geprijsd zijn en door het licht gewicht ook gemakkelijk mee te nemen. Veel mensen die regelmatig hasj roken hebben ten miste één plastic grinder 2 delig speciaal om hun hasj mee te grinden. Een plastic grinder 2 delig is relatief gemakkelijk en goed schoon te maken wanneer deze een beetje verstopt is geraakt na veelvuldig gebruik.

De metalen grinder 2 delig.

Wil jij een metalen grinder 2 delig kopen maar ben je er nog niet over uit of dit het perfecte model is? Een van de voornaamste redenen dat mensen een metalen grinder 2 delig kopen is toch wel de duurzaamheid. Omdat dit een metalen grinder is zal er zeer weinig tot geen sprake zijn van slijtage! Ook een metalen grinder 2 delig is geschikt voor mensen die hasj willen kunnen grinden. Een metalen grinder 2 delig kan gemakkelijk schoon gemaakt worden door deze bijvoorbeeld in heet water te laten weken.

De houten grinder 2 delig.

Veel van de mensen die een houten grinder 2 delig kopen kiezen voor een houten grinder vanwege het uiterlijk van de grinder. Een houten grinder 2 delig ligt door het materiaal lekker in de hand. Het merendeel van de houten grinders 2 delig beschikken over metalen grind tanden, deze zijn slijtvast en grinden met gemak allerlei kruiden. Voor mensen die regelmatig hasj gebruiken is het niet aan te raden om hiervoor een houten grinder 2 delig te gebruiken aangezien het wat lastiger kan zijn om deze goed schoon te krijgen.