0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Dampersgids - Het mondstuk van je e-sigaret!

Een driptip is het mondstuk van je elektrische sigaret. De driptip kan van je esmoker worden afgetrokken zodat je hem kan schoonmaken of wisselen voor een andere driptip.

De meeste driptips hebben een 510-aansluiting (zie afbeelding 1) en worden daarom ook wel 510-driptips genoemd. Dit is de standaard aansluiting en zegt iets over de grootte van de aansluiting. Als je je eigen driptip wilt veranderen controleer dan eerst even of je een standaard 510-driptip nodig hebt of dat je e-sigaret een grotere gebruikt. Deze informatie kan je bij de specificaties van je e-sigaret terugvinden. Naast de 510-driptips bestaan er ook de grotere 810-driptips. Deze vind je vaak op krachtige sub-ohm e-sigaretten.

510 aansluiting mondstukje - Damp-e.nl

Doordat een driptip vaak aan je lippen hangt is het verstandig om deze goed schoon te houden. Je kan de driptip eenvoudig schoonmaken door hem van je tank af te halen en even om te spoelen met warm water (zie afbeelding 2). Als je een e-smoker bij je draagt in je broekzak of jaszak dan kan het zijn dat er wat stof in je driptip komt. Voordat je een trekje neemt van je e-sigaret is het aan te raden om even door je driptip heen te blazen om alle stof eruit te halen.

driptip schoonmaken - Damp-e.nl

Samengevat:

- Een driptip is het mondstuk van een e-sigaret
- De standaard aansluiting van een driptip is een 510-aansluiting
- Er zijn driptips die een andere afmeting hebben dan de 510-aansluiting
- Hou je driptip schoon i.v.m. hygiëne