0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Garantie bij Damp-e

Hoewel wij altijd heel veel zorg in onze bestellingen steken, kan het weleens zijn dat een van de producten niet aan je wensen voldoet. Super balen, maar gelukkig staan we altijd voor je klaar om het zo goed mogelijk op te lossen. De garantie waar je recht op hebt verschilt wel per product, kijk daarom even hieronder waar je recht op hebt.

Wanneer je je product ongebruikt en ongeopend hebt liggen, mag je het binnen 14 dagen retourneren. Maar neem voordat je iets terug gaat sturen eerst contact op met Damp-e. Wij vertellen je precies wat je moet doen!

E-liquids

Op e-liquids en vloeistoffen zit geen garantie. Niet omdat we flauw willen doen, maar omdat we hier een hele goede reden voor hebben: vloeistoffen zijn een hygiëne product. Wij hanteren strenge regels en normen op dit gebied en daarom zit er geen standaard garantie op deze producten. Mocht er iets mis zijn met je bestelling, dus je hebt de verkeerde vloeistof ontvangen (een foutje kan gebeuren, wij zijn ook maar mensen…) dan is het belangrijk dat je de sealing niet breekt en contact opneemt met Damp-e. Wij zorgen dan dat je wél de juiste vloeistof binnen krijgt.

Tankjes en coils

Wanneer je tankjes of coils bestelt, dan vervalt de garantie op het moment dat ze bij je gearriveerd zijn. Gaan ze onderweg kapot, dan heb je uiteraard nog garantie. Check je bestelling dus gelijk bij binnenkomst op schade, zodat je gelijk contact met ons op kunt nemen.

Ook hier geldt weer: mocht je, per ongeluk, het verkeerde product hebben ontvangen dan zullen we dit altijd met je regelen.

Interne batterijen en opladers

Standaard zit er op interne batterijen en opladers zes maanden garantie. Mocht dit meer zijn, dan vind je dit bij de specificaties van het product. Wanneer de batterij, binnen deze termijn, niet meer werkt door een fout in het product, dan wordt de batterij op onze kosten gerepareerd of je krijgt een nieuwe. Wanneer het product door fout gebruik kapot is gegaan, bijvoorbeeld door het gebruik van een verkeerde oplader, geldt deze garantie helaas niet.

Externe batterijen en opladers

Op externe batterijen, zoals bijvoorbeeld de 18650 of 21700, zit geen garantie. Voor externe laders geldt de standaard garantie van 6 maanden.

Anders

Alle producten die niet binnen een van de bovenstaande categorieën vallen hebben een eigen specifieke garantieregeling. Deze vind je bij de productbeschrijving.