0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Een e-sigaret kopen

Er zijn genoeg redenen op te noemen waarom je beter een e sigaret kopen kunt. Veel mensen vinden normale sigaretten te duur worden en stappen daarom over op elektrisch roken. Dit kan je een besparing tot wel 100 euro per maand opleveren. Elektrisch roken is tevens een stuk minder schadelijk dan normaal roken omdat je geen teer en andere giftige stoffen binnenkrijgt. Bovendien heeft je omgeving geen last van de ‘vieze’ rookgeur omdat de waterdamp die vrijkomt bij een elektrische sigaret geurloos is. Dit betekent dat je gewoon binnenshuis kunt roken zonder dat er iemand last van heeft.

E-sigaret kopen

Wanneer je een e-sigaret kopen wilt dan wordt je geconfronteerd met een aantal verschillende modellen. Voor de mensen die het elektrisch roken eerst eens willen uitproberen en misschien nog twijfelen, is er de wegwerp esigaret. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar waaronder bijvoorbeeld een wegwerp sigaar. Echter geven deze wegwerp producten niet helemaal het juiste beeld van een e-smoker. Er zit namelijk een kwaliteitverschil tussen een wegwerp product en een herbruikbaar product.

Uiteraard kun je ook direct een esigaret kopen die wel voor herhaaldelijk gebruik is bedoeld. Deze is kwalitatief een stuk beter en voorzien van een oplaadbare batterij inclusief een hervulbare tank. De tank vul je met een e-liquid welke je er altijd los bijkoopt. De batterij kun je eenvoudig via een usb lader opladen.

E-liquids

Een e-liquid is een vloeistof welke speciaal bedoeld is voor een e-sigaret. Elke elektrische sigaret, op de wegwerp na, heeft een tank welke (opnieuw) gevuld kan worden met deze speciale rookvloeistof . Damp-e heeft een zeer groot assortiment aan e-liquids welke speciaal bedoeld zijn voor elektrische sigaretten. Zo hebben wij liquids tussen de 0 en 18mg nicotine. Wil je je rookverslaving afbouwen dan kun je eenvoudig overstappen naar een e-liquid welke minder nicotine bevat. Onze liquids gaan tot 18mg dus ook een zware roker kan alle kanten uit.

Vele rokers roken zelfs liquids zonder nicotine, dus de 0mg variant. Dit heeft er mede mee te maken dat wij niet alleen de sigaret, sigaar of normale tabaksmaken hebben, maar ook exotische smaakjes zoals chocolade, cola, drop of aardbei. Het roken van deze exotische smaakjes is heerlijk en werkt stressverlagend. Echt een aanrader dus.

Voordelen e sigaret

Een e-sigaret biedt veel voordelen ten opzichte van een normale sigaret. Deze zijn o.a.:

  • Elektrisch roken is geurloos. De rook en dus ook je kleren gaan dus niet stinken.
  • Elektrisch roken is minder schadelijk omdat je bijvoorbeeld geen teer binnen krijgt.
  • Elektrisch roken is een stuk goedkoper dan normaal roken.
  • Je mag in elke openbare gelegenheid gewoon roken met een esigaret.

E-sigaret merken

Er zijn veel verschillende merken. Het ene merk is beter dan het andere merk. De merken die Damp-e verkoopt zijn speciaal geselecteerd op prijs/kwaliteitverhouding. Ook vinden wij het belangrijk dat je eventuele slijtagegevoelige onderdelen achteraf los moet kunnen kopen zodat je geen grote investering hoeft te doen indien iets niet meer optimaal werkt.

Betrouwbare merken welke Damp-e in haar assortiment heeft zijn o.a. Asmodus, Eleaf, Smok, Geekvape, Justfog en Joyetech.

Wat zijn MODS

Een MOD is een elektronische sigaret voor gevorderden omdat deze meer kracht heeft en heel veel instelmogelijkheden. Wanneer je een e-sigaret koopt krijg je er een tankje en een coil bij. Het tankje is t.b.v. een liquid en de coil is de verdamper die de liquid omzet in rook (damp). Bij een MOD zitten deze onderdelen er niet bij en moet je die los kopen. Een MOD is een module waar je de tank opschroeft. In de MOD gaat een batterij (soms inbegrepen) en bevat elektronische componententen waardoor er veel instelmogelijkheden ontstaan. Hierdoor kun je het perfecte resultaat te behalen voor de fijnproever.