Eleaf GZ Coils

Weerstand

9.95
Op voorraad Op Ma/Vr besteld voor 23:45 = Morgen in huis
  • Bezorging ma-vr voor 23:45 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €20
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Achteraf betalen
  • 5000+ klanten geven ons een 9.4/10

Productinformatie

Productinformatie

De Eleaf GZ Coils zijn gemaakt met kanthal en organisch katoen! Het katoen is dus niet behandeld met bleek of andere chemicaliën. Deze coils passen in het GZ systeem van Eleaf. Meer informatie over de coils lees je hieronder.

Over de weerstand

De GZ coils zijn beschikbaar in verschillende weerstanden. Voor alle coils geldt dat ze het beste gebruikt kunnen worden met een e-liquid die uit maximaal 70% VG bestaat. De manier van inhaleren verschilt per type coil, zo inhaleert de MTL coil zoals je gewend bent van traditionele sigaretten. De DL coils damp je direct over de longen netzoals de waterpijp.

0.2 ohm
Deze 0.2 ohm GZ coil is een DL coil en inhaleer je direct over de longen. Volgens de fabrikant kan je deze coil tussen de 45 en 65 watt dampen.

0.4 ohm
De 0.4 ohm GZ coil is een DL/MTL coil en lijkt heeft beide technieken dus gecombineerd. De fabrikant vermeldt dat je deze coil tussen de 20 en 35 watt kan dampen.

0.8 ohm
De 0.8 ohm GZ coil is een MTL coil en lijkt met inhaleren op een traditionele sigaret. De fabrikant vermeldt dat je deze coil tussen de 12 en 18 watt kan dampen.

1.2 ohm
De 1.2 ohm GZ coil een MTL coil en lijkt met inhaleren op een traditionele sigaret. De fabrikant vermeldt dat je deze coil tussen de 7 en 13 watt kan dampen.

Over de coils

De GZ coils zijn gemaakt van kanthal en organisch katoen. Ze zijn daardoor niet geschikt voor temperatuur gestuurd dampen. Het gebruik van organisch katoen voorkomt bijsmaakjes. Daarbij is het katoen niet gebleekt of behandeld met chemische middelen.

De coils hebben verschillende weerstanden en daardoor verschilt de manier van inhaleren ook. Zo zijn er dus DL en MTL coils. De coils dien je, afhankelijk van gebruik, na 1 à 2 weken te vervangen. Je zal merken dat na 2 weken de smaak minder is geworden of zelfs verbrand smaakt.

Over het gebruik van de Eleaf GZ Coils

Je plaatst een coil door hem onderin de tank te drukken. Voor het eerste gebruik van een coil is het handig om deze eerst voor te bereiden. Dit doe je door op het katoen wat e-liquid te druppelen. Als het katoen verzadigd is met e-liquid, dan kan je de tank vullen met e-liquid. Laat de tank nog even 5 minuten staan voordat je hem in gebruik neemt.

Als je een coil voor het eerste gebruikt, start dan altijd op een laag wattage. Op deze manier doe je het langst met je coils.

Inhoud verpakking

  1. 5x Eleaf GZ coils

  2. 1x Handleiding

Specificaties

Materiaal
Kanthal
EAN-13
6941197617319
Aantal coils
5
Garantietermijn
DOA
Land van herkomst
China
Zelfbouw
0
Productgroep
Coils
Soort
Coils
Coils zijn te gebruiken met een:
Sigaret model, Waterpijp model
Serie coils
GZ
SKU
EL1074CP
Merk
Eleaf