Eleaf GS Air Coils

Weerstand

8.75
Op voorraad Op Ma/Vr besteld voor 23:45 = Morgen in huis
  • Bezorging ma-vr voor 23:45 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €20
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Achteraf betalen
  • 5000+ klanten geven ons een 9.4/10

Productinformatie

Productinformatie

De Eleaf GS Air coils bevatten 100% organisch katoen en passen in verschillende tankjes van Eleaf. Er zijn verschillende soorten coil types beschikbaar met elk hun eigen specificaties. Alle GS Air Pure Cotton coils kunnen op verschillende manieren gedampt worden.

Over de weerstand

De coils verschillen van weerstand en materiaal daarmee verschilt ook het wattage waarop je de coils het beste kan dampen. Deze coils kan je het beste dampen met een e-liquid die niet meer dan 70% VG bevat.

GS Air M 0.35 ohm
De 0.35 ohm coil is van mesh en lijkt met inhaleren het meest op een waterpijp. Het beste wattage voor deze coil is tussen de 10W - 25W.

GS Air 0.75 ohm
De 0.75 ohm coil is van kanthal en lijkt met inhaleren het meest op een waterpijp. Het beste wattage voor deze coil is tussen de 8W - 25W.

GS-A 0.8 ohm
De 0.8 ohm coil is van austenite en lijkt met inhaleren het meest op een traditionele sigaret. Het beste wattage voor deze coil is tussen de 8W - 15W.

GS Air 1.2 ohm
De 1.2 ohm coil is van kanthal en lijkt met inhaleren het meest op een traditionele sigaret. Het beste wattage voor deze coil is tussen de 8W - 20W.

GS Air 1.4 ohm
De 1.4 ohm coil is van kanthal en lijkt met inhaleren het meest op een traditionele sigaret. Het beste wattage voor deze coil is tussen de 6W - 12W.

GS Air 1.5 ohm
De 1.5 ohm coil is van kanthal en lijkt met inhaleren het meest op een traditionele sigaret. Het beste wattage voor deze coil is tussen de 8W - 18W.

Over de coil

De coils zijn per 5 verpakt en daarmee kan je makkelijk een maand mee vooruit. Een coil gaat namelijk gemiddeld 1 à 2 weken mee. Als je een verbrandde smaak proeft, komt dit meestal doordat je de coil op een te hoog voltage of wattage dampt of omdat je een e-liquid gebruikt die meer dan 70% VG bevat.

Over het gebruik van de Eleaf GS Air Coils

Voordat je een coil plaatst in je tank is het raadzaam om hem eerst voor te bereiden. Dit wordt ook wel "primen" genoemd. Primen doe je door de coil een beetje vochtig te maken met e-liquid: druppel op alle witte katoen plekjes wat e-liquid en plaats de coil door hem in de onderkant van de tank te draaien. Draai een coil nooit te strak, vast is vast! Laat na het plaatsen het geheel nog een kleine 10 minuten staan voordat je hem in gebruik neemt. Op deze wijze voorkom je een verbandde smaak en doe je het langst met je coil.

Inhoud verpakking

  1. 5x Eleaf GS Air Coils

  2. 1x Handleiding

Specificaties

Materiaal
Kanthal
EAN-13
6971365276765
Aantal coils
5
Garantietermijn
DOA
Land van herkomst
China
Zelfbouw
0
Productgroep
Coils
Soort
Coils
Coils zijn te gebruiken met een:
Sigaret model
Serie coils
GS Air
SKU
EL1027CP
Merk
Eleaf