Eleaf ELLO HW Coils

Weerstand

11.95
Op voorraad Op Ma/Vr besteld voor 23:45 = Morgen in huis
  • Bezorging ma-vr voor 23:45 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €20
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Achteraf betalen
  • 5000+ klanten geven ons een 9.4/10

Productinformatie

Productinformatie

De Eleaf ELLO HW Coils bestaan uit veel verschillende varianten! Deze sub-ohm coils maken gebruik van ongebleekt, organisch katoen.

Over de weerstand

De ELLO HW Coils heeft zes verschillende weerstanden. De coils verschillen in het gebruikte materiaal en op welk wattage je ze kan gebruiken. Alle coils zijn gemaakt met organisch katoen. Deze coils kan je het beste gebruiken met een e-liquid die maximaal 70% VG bevat.

HW1
De HW1 coil heeft een weerstand van 0.2 ohm en kan je tussen de 40 en 80 watt dampen. Eleaf geeft aan dat je voor het beste resultaat een wattage tussen 50 en 65 watt moet aanhouden. Deze coil is gemaakt van roestvrij staal waardoor deze geschikt is voor temperatuur gestuurd dampen (Stainless Steel).

HW2
De HW2 coil heeft een weerstand van 0.3 ohm. In vergelijking met de HW1 coil zal deze coil iets minder damp produceren. Het wattage is dan ook iets lager dan de HW1: tussen de 30 en 70 watt. Het beste kan je de wattage tussen de 45 en 60 watt houden. De coil gebruikt een spoel van kanthal en is daardoor niet geschikt voor termperatuur gestuurd dampen.

HW4
De HW4 coil heeft een weerstand van 0.3 ohm en gebruikt vier spoelen in de coilhead! Deze coil zal in vergelijking met de HW1 en HW2 coils het meeste damp geven. Je kan de coil dan ook op een hoog wattage dampen: van 40 tot 110 watt. Eleaf geeft aan dat je het beste het wattage tussen 60 en 80 watt kan houden voor het beste resultaat. De HW4 coil maakt gebruik van kanthal en is daarom niet geschikt voor temperatuur gestuurd dampen.

HW-M
De M in HW-M staat voor Mesh! Deze mesh coil heeft een weerstand van 0.15 ohm en kan je tussen de 50 en 100 watt gebruiken. Het beste wattage ligt tussen de 70 en 80 watt. Deze coil maakt gebruikt van mesh in plaatst van de traditionele kanthal spoelen. Het mesh heeft een groot raakoppervlak met het katoen wat gunstig is voor de smaak.

HW-N
De N in HW-N staat voor Net! Deze coil is gebaseerd op dezelfde techniek als de HW-M coil. De HW-N coil heeft een weerstand van 0.2 ohm en kan je tussen de 40 en 90 watt gebruiken. Het beste wattage ligt tussen de 65 en 75 watt. Net zoals bij de HW-M coil is het raakoppervlak met het katoen groot.

HW-M Dual
De HW-M Dual is een variant van de HW-M coil. De HW-M Dual bestaat uit twee mesh spoelen in de coilhead! Deze coil heeft een weerstand van 0.2 ohm en kan je tussen 25 en 60 watt dampen. Het beste resultaat behaal je door tussen de 40 en 50 watt te blijven.

Over de coils

De ELLO HW Coils zijn sub-ohm coils die veel damp produceren. Doordat ze meer damp maken zijn ze alleen geschikt om te dampen als Direct-Lung. Dat wil zeggen dat het dampen van deze coils lijkt op de manier waarop je een waterpijp rookt: je trekt de damp direct door naar je longen en slaat het niet eerst op in je mond. De coils gaan afhankelijk van je gebruik tussen de 1 à 2 weken mee voordat ze vervangen moeten worden.

Over het gebruik van de Eleaf ELLO HW Coils

Je plaatst een coil door hem onderin je tank te draaien. Draai een coil niet te strak, vast is vast! Als je de coil voor het eerst gebruikt, bereidt de coil dan voor door wat e-liquid op het katoen te druppelen. Stel voor de eerste paar trekjes van de coil een laag wattage in en verhoog hem langzaam.

Een verbandde smaak kan komen door een aantal factoren. Als de coil op is (na 1 à 2 weken) dan proef je een verbrandde smaak. Als je te veel VG gebruikt in je e-liquid of als je wattage te hoog staat, dan verbrand je de coil en krijg een verbrandde smaak.

Inhoud verpakking

  1. 5x Eleaf  ELLO HW Coils

  2. 1x Handleiding

Specificaties

Materiaal
Kanthal
EAN-13
6971365274907
Aantal coils
5
Garantietermijn
DOA
Land van herkomst
China
Zelfbouw
0
Productgroep
Coils
Soort
Coils
Coils zijn te gebruiken met een:
Waterpijp model
Serie coils
Ello
SKU
EL1038CP
Merk
Eleaf