Wegwerp vapes

Hier vind je alle wegwerp e-sigaretten. Een wegwerp e-sigaret, of ook wel wegwerp pod, is een e-sigaret die al is gevuld met e-liquid en die je maar één keer kan gebruiken. Als de pod leeg is (de batterij of de e-liquid) dan zal je de e-sigaret weg moeten gooien. De wegwerp pods zijn klein van formaat waardoor je ze makkelijk bij je draagt. Wil je een wegwerp e-sigaret kopen en heb je een vraag? Neem contact met ons op!

47 resultaten
Standaard
Juice N Power Bar 600 Puffs
4,95
Salt Switch
4,95
Crystal Bar 600
6,95
VOZOL Star 600 Puffs
6,95
Elf Bar 600
6,95
Frunk Bar
6,95
Element Klik Klak Disposable 600
7,95
Innokin Lota Enviro Disposable 600
7,49
Dodo Vape 600 Puffs
6,95
Elf Bar Gee 600
6,95
Momo 600 Vape
4,95
Geek Bar S600
4,95
Elf Bar 600 Zero
6,95
IVG Bar Diamond
6,95
IVG Bar Plus +
6,95
Lux Bar 600
4,95
Geek Bar Meloso
6,95
Upends UpBAR GT
6,95
Dodo Vape Zero
6,95
Hexa Go Zero
5,95
Salt Switch Aisu
5,95
Dodo Vape BOX
6,95
Lost Mary BM600
6,95
Vapraza vape
5,95
Pagina

9.3
8524 Onze score met 8524 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supersnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Een wegwerp e sigaret kopen

Veel mensen die kennis willen maken met elektrisch roken komen uit bij de wegwerp e sigaret. Dit is niet zo raar natuurlijk, de wegwerp e-sigaret is namelijk een prima instapmodel voor alle nieuwe dampers. Nu is het alleen wel zo dat er nog altijd een hele hoop onduidelijkheid bestaat over de wegwerp e sigaret. Voordat je ervoor kiest om een wegwerp e sigaret kopen van deze pagina is het verstandig om de vragen aan de onderzijde van deze pagina eens door te nemen, zo weet je wat je kunt verwachten van de wegwerp e-sigaret. Meer weten?

Wat is een wegwerp e sigaret?

Je kunt het natuurlijk wel aan de naam zien, een wegwerp e sigaret is een elektrische sigaret die bedoelt is voor eenmalig gebruik. Eenmalig gebruik ziet hier natuurlijk niet op één hijsje, maar op een hele vulling. Bij een wegwerp e-sigaret is het namelijk niet mogelijk om de vulling te vervangen of om er een nieuwe pod in te stoppen. Als het tankje met de vloeistof leeg is dan is de pen op en dient hij te worden weggegooid. De wegwerp e sigaret is vaak wat kleiner, hierdoor kan je hem eenvoudig meenemen in je broekzak of in je tas. De prijzen van deze soort e sigaret liggen een stuk lager dan de normale e sigaretten, dit is dan ook een reden dat veel mensen voor deze variant gaan.

wegwerp e sigaret kopen?

Als het aankomt op de soort wegwerp e sigaret dan zijn er enkele verschillen waar je op zal moeten letten. Hier op de pagina vind je een aantal verschillende merken. De inhoud van sommige pods bedraagt 2 ml en andere pods hebben een inhoud van 1,2 ml. Het voornaamste verschil zit hem in de smaak van de e sigaret. Zoals je wellicht al weet zijn er talloze smaakjes en soorten waar je uit kunt kiezen op het gebied van de e sigaret en e liquid. Iedereen heeft een andere smaak die hij of zij prettig vindt. Dankzij dit grote aanbod is iedereen dan ook in staat om de wegwerp e sigaret te vinden die bij hem of haar past.

Wegwerp e sigaret zonder nicotine?

Zoals je kunt zien hier op de pagina zijn er verschillende niveaus als het aankomt op de nicotine in de wegwerp e sigaret. Het is zeker mogelijk om een wegwerp e sigaret zonder nicotine te kopen, deze zijn dan ook in ons aanbod terug te vinden. Hierdoor kan je kennis maken met het elektrisch roken, zonder dat je het risico loopt om verslaafd te worden. Als je niet vast rookt is het niet verstandig om een wegwerp e-sigaret te kopen met nicotine. Dit kan namelijk verslavend werken. Houdt hier dus rekening mee voordat je een wegwerp e sigaret gaat kopen.