De overheid wil e-sigaretsmaakjes en wegwerp vapes verbieden. Kom nu in actie en teken de petitie!

Power

Wil jij een Power shisha pen kopen, maar weet je nog niet welke smaak? Hieronder vind je het complete aanbod aan Power vape pen smaken!

22 resultaten
Power Watermelon Ice
 6,95
Power Starfruit Kiwi
 6,95
Power Sour Apple
 6,95
Power Raspberry Ripple Ice Cream
 6,95
Power Rainbow Sweets
 6,95
Power Pink Lemonade
 6,95
Power Pina Colada
 6,95
Power Peach Blueberry Candy
 6,95
Power Passionfruit
 6,95
Power Green Mango Ice
 6,95
Power Grape Ice
 6,95
Power Energy Ice
 6,95
Power Cola
 6,95
Power Citrus
 6,95
Power Cherry
 6,95
Power Blueberry Pomegranate
 6,95
Power Blue Raspberry Lemonade
 6,95
Power Blackcurrant Ice
 6,95
Power Berry Lemonade Ice
 6,95
Power Banana Sensation
 6,95
Power Creamy Tobacco
 6,95
Power Classic Menthol
 6,95

Een Power e sigaret kopen?

Op deze pagina vind je alle wegwerp e-sigaretten van het merk Power. Een Power wegwerp e sigaret is een voorgevulde vape pen die te krijgen is in een aantal verschillende smaken. Een Power e-sigaret is een vape die je niet kunt vullen, als de tank leeg is gooi je de Power vape weg. Wil je misschien wel een Power e sigaret kopen, maar wil je eerst wat meer informatie over deze vape? Onderaan de pagina vertellen wij je graag meer over dit model wegwerp e-sigaret.

Wat is een Power wegwerp shisha pen?

Je kunt het waarschijnlijk aan de naam al zien, een Power vape pen e sigaret is een elektrische sigaret die bedoeld is voor eenmalig gebruik. Eenmalig gebruik staat natuurlijk niet voor één hijsje, maar een hele vulling. Een Power vape kan je namelijk niet hervullen als de tank leeg is. Als het tankje met de vloeistof leeg is dan is de Power shisha pen op en kan deze worden weggegooid. De Power vape pen e sigaret is een stuk kleiner dan een normale e-sigaret, hierdoor kan je hem gemakkelijk meenemen in bijvoorbeeld je broekzak. Omdat de Power een wegewerp e-sigaret is liggen de prijzen van dit soort e sigaretten lager dan bij de normale e sigaretten.

De smaken van de Power vape pen e-sigaret?

Zoals je misschien wel had kunnen raden is de Power shisha pen e-sigaret in verschillende smaken te krijgen. De Power vape pen is verkrijgbaar in tweeëntwintig verschillende smaken. Naast zoete smaken zijn er ook een tabak smaak en zelfs een menthol verkrijgbaar. Een aantal van de zoete smaken is gecombineerd met menthol voor extra verfrissing. De Power e-sigaretten zijn gevuld met liquid met 20mg nicotine. Als je niet vast rookt is het niet verstandig om een Power vape pen te kopen met nicotine, dit kan namelijk verslavend werken. Houdt hier dus rekening mee wanneer je overweegt een Power vape pen bestellen.

Waar komt de Power shisha pen vandaan?

Juice n Power is het bedrijf achter de Power shisha pen. Juice n Power is een Brits bedrijf dat ernaar streeft om zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te gebruiken bij het produceren van de vloeistof waarmee de Power wegwerp e-sigaretten gevuld zijn.