De overheid wil e-sigaretsmaakjes en wegwerp vapes verbieden. Kom nu in actie en teken de petitie!

N one

Wil jij een N-one shisha pen kopen, maar weet je nog niet welke smaak? Hieronder vind je het complete aanbod aan N-one vape pen smaken!
34 resultaten
Power Watermelon Ice
 6,95
Power Starfruit Kiwi
 6,95
Power Sour Apple
 6,95
Power Raspberry Ripple Ice Cream
 6,95
Power Rainbow Sweets
 6,95
Power Pink Lemonade
 6,95
Power Pina Colada
 6,95
Power Peach Blueberry Candy
 6,95
Power Passionfruit
 6,95
Power Green Mango Ice
 6,95
Power Grape Ice
 6,95
Power Energy Ice
 6,95
Power Cola
 6,95
Power Citrus
 6,95
Power Cherry
 6,95
Power Blueberry Pomegranate
 6,95
Power Blue Raspberry Lemonade
 6,95
Power Blackcurrant Ice
 6,95
Power Berry Lemonade Ice
 6,95
Power Banana Sensation
 6,95
N-One Rainbow Fizz
 6,50
N-One Blue Raspberry
 6,50
N-One Grape Ice
 6,50
n one menthol wegwerp
 6,50
Pagina

Een N-One e sigaret kopen?

Op deze pagina vind je alle wegwerp e-sigaretten van het merk N-One. Een N-One wegwerp e sigaret is een voorgevulde disposable e-sigaret die te krijgen is in een aantal verschillende smaken. Een N-One e-sigaret is een vape die je niet kunt vullen, als de tank leeg is gooi je het apparaat weg. Wil je misschien wel een N-One wegwerp e-sigaret kopen, maar wil je eerst wat meer informatie over het apparaat? Onderaan de pagina vertellen wij je graag meer over dit model disposable e-sigaret.

Wat is een N-One shisha pen?

Je kunt het misschien door de naam al raden, een N-One vape pen is een elektrische sigaret die bedoeld is voor eenmalig gebruik. Eenmalig gebruik staat natuurlijk niet voor maar één trekje, maar voor een heel tankje. Een N-One vape pen kan je namelijk niet hervullen als het tankje eenmaal leeg is. Als de tank met de vloeistof op is dan is de N-One shisha pen leeg en kan je het apparaat weg gooien. De N-One vape pen is een stuk kleiner dan een hervulbare e-sigaret, hierdoor kan je hem gemakkelijk meenemen in bijvoorbeeld je tas, jas of broekzak. Omdat het een wegewerp shisha pen is die voor eenmalig gebruik is bedoeld liggen de prijzen van dit soort e sigaretten lager dan die van hervulbare e sigaretten.

De smaken van de N-One vape pen?

De N-One shisha pen is zoals je misschien wel al had verwacht in verschillende smaken te krijgen. De N-One vape pen is in twaalf verschillende smaken te krijgen. Het smaak aanbod bestaat uit zowel fruit als tabak en menthol smaken. Een aantal van de smaken is gecombineerd met ice voor extra frisheid. De N-One shisha pen e-sigaretten zijn verkrijgbaar in 20mg nicotine. Als je niet vast rookt is het niet verstandig om een e-sigaret te kopen met nicotine omdat dit namelijk verslavend kan werken. Houdt hier dus rekening mee als je overweegt een wegwerp N-One e-sigaret te gaan bestellen.

Waar komt de N-One vape pen vandaan?

N-One is een merk dat afkomstig is uit Bolton, Engeland. Het bedrijf richt zich volledig op de productie van nicotine zout producten. Ze produceren zowel e-liquids als wegwerp e-sigaretten. De smaken die te krijgen zijn in de wegwerp varianten kun je ook krijgen in 10ml flesjes waar je een hervulbare e-sigaret mee kan vullen.