De overheid wil e-sigaretsmaakjes en wegwerp vapes verbieden. Kom nu in actie en teken de petitie!

Dinner Lady

Wil jij een Dinner Lady shisha pen kopen, maar weet je nog niet welke smaak? Hieronder vind je het complete aanbod aan Dinner Lady vape pen smaken!

12 resultaten
Dinner Lady Banana Ice Vape Pen
 6,50
Dinner Lady Mango Ice Vape Pen
 6,50
Dinner Lady Lemon Tart Vape Pen
 6,50
Dinner Lady Lemon Sherbets Ice Vape Pen
 6,50
Dinner Lady Fresh Menthol Vape Pen
 6,50
Dinner Lady Bubblegum Ice Vape Pen
 6,50
Dinner Lady Smooth Tobacco Vape Pen
 6,50
Dinner Lady Strawberry Macaroon Vape Pen
 6,50
Dinner Lady Strawberry Ice Vape Pen
 6,50
Dinner Lady Blue Menthol Vape Pen
 6,50
Dinner Lady Pink Berry Vape Pen
 6,50
Dinner Lady Fruit Mix Vape Pen
 6,50

Een Dinner Lady wegwerp e sigaret kopen?

In deze categorie vind je alle wegwerp e-sigaretten van het merk Dinner Lady. Een Dinner Lady wegwerp e sigaret is een voorgevulde e sigaret verkrijgbaar in verschillende smaken. Een Dinner Lady Bar e-sigaret is een e sigaret die je niet kunt vullen, als de vulling op is gooi je de e sigaret weg. Wil je misschien wel een Dinner Lady sigaret kopen, maar wil je eerst wat meer informatie? Onderaan deze pagina leggen wij je graag meer uit over de Dinner lady wegwerp e-sigaretten.

Wat is een Dinner Lady wegwerp e sigaret?

Je kunt het natuurlijk wel aan de naam zien, een Dinner Lady shisha pen is een elektrische sigaret die bedoeld is voor eenmalig gebruik. Eenmalig gebruik staat natuurlijk niet voor één hijsje, maar een hele vulling. Bij een Dinner Lady vape pen is het namelijk niet mogelijk om de vulling te vervangen. Als het tankje met de vloeistof leeg is dan is de pen op en dient hij te worden weggegooid. De Dinner Lady e sigaret is kleiner dan een normale e-sigaret, hierdoor kan je hem gemakkelijk meenemen in je broekzak of in je tas. Omdat het wegewerp vape pennen zij liggen de prijzen van dit soort e sigaretten lager dan de normale e sigaretten.

De smaken van de Dinner Lady vape pen?

Zoals je misschien wel zou verwachten zijn de Dinner Lady shisha pen in verschillende smaken te krijgen. De Dinner Lady vape pen heeft qua smaak aanbod voornamelijk zoete smaken, maar heeft ook een tabak smaak en een menthol in het assortiment. Zoals je kunt zien hier op de pagina is er bij de Dinner Lady e-sigaret geen mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende nicotine gehaltes. Het aanbod van de Dinner Lady shisha pen is allemaal met een nicotine gehalte van 20mg. Als je niet vast rookt is het niet verstandig om een wegwerp e-sigaret te kopen met nicotine. Dit kan namelijk verslavend werken. Houdt hier dus rekening mee als je overweegt een wegwerp Dinner Lady vape pen kopen.

Waar komen de Dinner Lady shisha pen vandaan?

Dinner Lady is een bedrijf uit Engeland dat gespecialiseerd is in de productie van e-liquids en vape pen wegwerp e-sigretten. Het bedrijf is opgericht in 2010 en eerst begonnen met het produceren van e-liquids. Later is het bedrijf ook gestart met het maken van wegwerp e sigaretten. Een groot aantal van de smaken die Dinner Lady als losse e liquids produceert zijn terug te vinden in de categorie wegwerp e-sigaretten.