0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Innokin - Pocketmod

€ 44,99
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

Eleaf - iStick Amnis Kit

€ 24,99
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

Eleaf - iStick Pico Baby Kit

€ 29,99
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 2869 beoordelingen! damp-e 1 10

Justfog - Q16C Kit

€ 28,95
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

Eleaf - iStick Trim

€ 32,99
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

Justfog - P16A Starter Kit

€ 28,95
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Aspire - Zelos 50W Kit

€ 64,99
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

Justfog - Q16 Starterset

€ 28,95
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

Justfog - C14 Passthrough (Dubbel)

€ 39,99
Damp
Batterij
Gemak
Smaak

Een e sigaret starterset kopen

Mensen die de overstap willen maken naar elektrisch roken zijn vaak op zoek naar een voordelig en vooral kwalitatief goed product. Zij weten namelijk al dat ze voor een langere tijd gebruik willen maken van de e sigaret. Voor deze mensen raden wij aan om te beginnen met een e sigaret starterset. Dankzij een e smoker starterset ben je in staat om op een voordelige manier van alle gemakken van de e sigaret voorzien te zijn, hier zit namelijk bijna alles in wat je nodig hebt. Je hebt alleen nog een flesje e liquid nodig! Voordat je de keuze maakt om een vape starter kit te kopen hebben wij hieronder nog wat handige informatie, lees dit zeker even door voordat je jouw daadwerkelijke keuze maakt.

Meer weten?

Wat is een e sigaret starterset?

Mensen die graag een e sigaret starterset willen kopen willen natuurlijk wel weten wat het precies is. Een e sigaret starterset is een pakket waar alles in zit wat je nodig hebt om elektrisch te roken. Dit is dan ook echt een pakket waar je bijna gelijk mee aan de slag kunt gaan. Het enige wat je nog nodig hebt naast de starterset is een e liquid. De e smoker starterset zorgt ervoor dat mensen die de overstap richting elektrisch roken willen maken alles in een keer in huis hebben.

Heb je eenmaal een e sigaret starterset in huis dan hoef je van tijd tot tijd alleen maar een nieuw flesje vloeistof aan te schaffen en natuurlijk niet de coil af en toe vergeten te vervangen. Los hiervan kan je hem iedere keer weer opladen en bijvullen, op de lange termijn bespaar je hier dus een hele hoop tijd mee.

Welke e sigaret starterset kopen?

Als het aankomt op een vape starter kit kopen dan zijn er nogal wat opties waar je uit kunt kiezen. Je ziet hier op de pagina wel dat er heel wat verschillende soorten kits en merken te vinden zijn. Deze merken lopen uiteen van de voordelige producten tot aan de duurdere producten. De duurdere producten hebben vaak net iets meer spullen in het pakket zitten.

Wat voor spullen zitten er dan in een e sigaret starterset vraag je je af? Op de eerste plaats vind je in dit pakket de elektrische sigaret zelf. Naast de e sigaret zit er in het e smoker starterset een oplaadsnoer en reserve onderdelen. In tegenstelling tot de wegwerp sigaret kan je deze e sigaret namelijk wel opladen, hierdoor hoef je niet iedere keer een nieuwe te kopen. Afhankelijk van het merk en de soort e smoker starterset zal je enkele mondstukjes en enkele clearomizers aantreffen. Bijna alles wat je nodig hebt zit in één e sigaret starterset.