0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Vampire Vape Attraction

Kers, Zwarte Bes, Menthol

€ 4,90

Vampire Vape Arctic Fruit

Tropisch Fruit, Anijs, Ijs

€ 4,90

V by Black Note Rock

Pittige tabak

€ 4,50

Op Ma/Vr besteld voor
23:45 = Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.3/10 5174 beoordelingen! damp-e 1 10

V by Black Note House

Milde Tabak, Kruidige Tabak

€ 4,50

T-Juice Uk Smokes Nic Salt

Milde tabak

€ 4,95

T-Juice Uk Smokes

Burley tabak, Latakia tabak

€ 3,95

Achteraf betalen
Met Klarna.

Twee prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

T-Juice Red Astaire Nic Salt

Eucalyptus, Anijs, Menthol, Rood fruit

€ 4,95

T-Juice Red Astaire (Aroma)

Eucalyptus, Anijs, Menthol, Rood fruit

€ 4,50

T-Juice Red Astaire

Eucalyptus, Anijs, Menthol

€ 3,95

T-Juice Green Kelly Nic Salt

Cranberry, Limonade, Framboos

€ 4,95

T-Juice Green Kelly

Cranberry, Limonade, Framboos

€ 3,95

T-Juice Clara-T Nic Salt

Bessen, Druiven, Menthol

€ 4,95

Het bestellen van e liquid

Wanneer je in bezit bent van een e sigaret die je bij kunt vullen is het natuurlijk van belang dat je voldoende e liquid in huis hebt. Dit is de e sigaret vloeistof die je in de elektrische sigaret doet, zonder e liquid is er dan ook geen damp. Nu is het alleen wel zo dat er op het gebied van e liquid nogal wat onduidelijkheden bestaan. Mensen zijn bang dat ze bijvoorbeeld over moeten stappen op de vloeistoffen met nicotine. Of ze denken dat er maar een paar smaakjes beschikbaar zijn. Dankzij de vragen die wij hieronder zullen beantwoorden zal e liquid bestellen net even iets makkelijker worden.

Welke e liquids kopen?

Zoals je hier op de pagina wel kunt zien zijn er erg veel verschillende soorten e liquids waar je uit kunt kiezen. Zo is het belangrijk om te kijken welke type e liquid je precies nodig hebt! De vloeistoffen kunnen namelijk bestaan uit een PG en VG hieronder lees je daar meer over:

  1. PG: Is scherper in de keel, vloeistof lijkt meer op water, en kan wat chemisch smaken.

  2. VG: Is zacht in de keel, vloeistof lijkt meer op stroop, en produceert grotere damp wolken.

Belangrijk is dat niet iedere e sigaret vloeistof in iedere e sigaret kan, dat hangt namelijk af van het type elektrische sigaret dat gebruikt word. Hieronder vind je handige tips als je e liquid bestellen.

  1. Pod systeem: tot 50% VG

  2. Starterkit: tot 70% VG

  3. Sub ohm: minimaal 50% VG

Hoeveel nicotine voor in mijn e liquid kopen?

Ook op het gebied van de hoeveelheid nicotine kennen we enkele grote verschillen tussen de diverse soorten producten. Het is mogelijk om te kiezen voor de nicotine vrij e-liquid. Deze e-liquid bevat dan ook echt helemaal geen enkele mg aan nicotine. Mensen die de overstap maken van normaal roken kunnen e liquid kopen waar wel nicotine in zit. Op die manier kunnen zij eenvoudig afbouwen. Het is mogelijk om e liquid te bestellen tot op 20 mg nicotine.

Welke smaak e liquid kopen?

Een groot voordeel bij e liquid kopen is dat je ontzettend veel keuze hebt uit de verschillende soorten smaakjes. De smaakjes komen er echt in alle mogelijke soorten. Mensen die het leuk vinden om te experimenteren kunnen kiezen voor de zoetere smaken zoals vanille of banaan. Wil je het iets simpeler houden dan zijn er ook genoeg flesje e-liquid met mentholsmaak. Tabaksmaak is ook een optie voor de e liquid, dit is voor de vaste rokers een uitstekende manier om de overstap makkelijker te maken. Zo wordt de stap tussen sigaretten en de elektrische sigaret wat minder groot dan normaal.

Wat is een e sigaret vloeistof?

We noemen e sigaret vloeistof ook wel e-liquid. De e sigaret vloeistof gaat in je elektrische sigaret. Deze e sigaret vloeistof bevat de smaakstoffen, PG, VG en eventueel nicotine. De PG en VG zijn de zogenaamde draagvloeistoffen voor de e sigaret vloeistof. In de PG worden de nicotine en de smaakstoffen opgelost. Omdat PG van zichzelf nogal rauw is voor de keel wordt de e sigaret vloeistof aangelengd met VG. VG is zachter voor de keel en ietwat zoet van smaak. Tevens is VG wat stroperiger waardoor de vloeistof e sigaret ook wat stroperiger wordt. E sigaret vloeistoffen die dus veel VG bevatten worden heel erg stroperig en zijn daarom minder goed geschikt voor kleine e sigaretten zoals pod systemen en starter kits.